Hun Film Classics

Rózsafabot

Rózsafabot

november 4, 2023 No Comments »

Production Year [1940]: Az ártatlanul börtönre ítélt Pálos Viktor kiszabadulása után vidéki rokonához, Berek fűszereshez költözik. Hamarosan megismerkedik Meller órás gyönyörű, de vak lányával, Katalinnal. Beleszeret a lányba, s a... Tovább »

Bercsényi huszárok

Bercsényi huszárok

február 14, 2023 No Comments »

Production Year [1940]: Mindenki tudja, hogy a huszárkapitányok bizony szilaj emberek. Nem volt ez másként Bagodi Gábor esetében sem, aki messzeföldön híres volt mulatozásairól. Nem is csoda, hogy a felesége... Tovább »

Sok hűhó Emmiért

Sok hűhó Emmiért

február 14, 2023 No Comments »

Production Year [1940]: Málnásy Gábor a szomszéd földbirtokos leányának, Szánthódy Évá-nak eljegyzésére készül. Ekkor toppan be a kastélyba Emmi, és dúlja föl a vendégek s a ház nyugalmát. A féltékeny... Tovább »

Erzsébet királyné

Erzsébet királyné

október 16, 2022 No Comments »

Production Year [1940]: Ferenc József császár fiatal hitvese, Erzsébet királyné kedvelt a nép körében. A levert szabadságharc után hozzá igyekszik a forradalmár Latkóczy tábornok lánya, hogy édesapja érdekében a királyné... Tovább »

5 óra 40

5 óra 40

október 16, 2022 No Comments »

Production Year [1939]: Az 5 óra 40 bár rejtéllyel, de nem bűnténnyel indul. Fényes Szabolcs főcímzenéje sem krimit ígér, pergő ritmusa inkább vígjátékot sejtet. Hasonlóképp az első jelenetek: mutatós és... Tovább »

Katyi

Katyi

október 14, 2022 No Comments »

Production Year [1942]: Varga Kató minden áron színész szeretne lenni, de a felvételi bizottság, élén Geszti Péterrel azzal küldi el őt, hogy soha nem lesz belőle színész. Kató elhatározza, hogy... Tovább »

Külvárosi őrszoba

Külvárosi őrszoba

október 14, 2022 No Comments »

Production Year [1942]: Tóth János (Nagy István) próbarendőrként kerül Angyalföldre, ahol földije, Nagy Miklós (Toronyi Imre) törzsőrmester veszi pártfogásába. A fiatal rendőr udvarolni kezd a törzsőrmester lányának, Lidinek (Csikós Rózsi),... Tovább »

Úrilány szobát keres

Úrilány szobát keres

október 14, 2022 No Comments »

Production Year [1937]: Lukács ügyvéd válóperek ismert szaktekintélye. A lovagiasság jegyében bonyolít minden pert: a gyenge nőt védi, és a férfi hibájából mondatja ki a válást. Szobát ad ki, s... Tovább »

Címzett ismeretlen

Címzett ismeretlen

október 11, 2022 No Comments »

Production Year [1935]: Pali, a kellemes modorú, elkényeztetett aranyifjú a balatonföldvári postahivatalban egy álmos nyári délutánon beleszeret a szegény, árva postáskisasszonyba, Szabó Teribe. Szeretne meggyőződni róla, hogy nem a pénzéért... Tovább »

Párbaj semmiért

Párbaj semmiért

október 11, 2022 No Comments »

Production Year [1940]: Törökék és Csaholyék barátságos szomszédságban élnek, lovakat, illetve kutyákat tenyésztenek. Török Kata Csaholy Gazsi menyasszonya. Csaholy megkéri Törököt: hozzon neki angliai útjáról egy pedigrés drótszőrű foxit. Így... Tovább »

Fizessen, nagysád!

Fizessen, nagysád!

szeptember 26, 2022 No Comments »

Production Year [1937]: Fábry fiatal korában szegény volt és pékinasként dolgozott, ma már azonban az elit tagja, hiszen malomtulajdonos. Egyedül neveli a lányát, Zsuzsi és persze úgy tervezi, hogy egy... Tovább »

Az Aranyember

Az Aranyember

szeptember 24, 2022 No Comments »

Production Year [1919]: A film a magyar némafilmgyártás egyik csúcsteljesítménye, mely az első világháború utolsó évének nehéz körülményei között született meg. A filmet rendező Korda Sándor később elhagyta az országot... Tovább »

Rozmaring

Rozmaring

szeptember 23, 2022 No Comments »

Production Year [1938]: Kevy István kanalasdombi birtokán mintagazdaságról álmodozik, amihez reményt nyújt, hogy a Lapidária Rt. földet akar tőle vásárolni. A vezérigazgató leküldi Kanalasdombra elkényeztetett lányát, Böskét, aki titkárnőként szintén... Tovább »

Elcserélt Ember

Elcserélt Ember

szeptember 20, 2022 No Comments »

Production Year [1938]: Az I. Világháborúban két, szinte hasonmás férfi harcol ugyanabban a zászlóaljban a fronton. Az egyikük, Benedek Péter földbirtokos elesik, Pongrácz István gépészmérnököt pedig Benedek kabátjában éri találat.... Tovább »

Janika

Janika

szeptember 18, 2022 No Comments »

Production Year [1937]: 15 év távollét után hazatér Magyarországra a híres színésznő külföldre távozott férje, hogy a válást elintézze. A színésznő épp egy kisfiú szerepét próbálja otthon, amikor a férje... Tovább »

Köszönöm, hogy elgázolt

Köszönöm, hogy elgázolt

szeptember 18, 2022 No Comments »

Production Year [1935]: Dr. Balázs Sándor beül a kocsijába, és vidékre indul. A folyó mellett haladva megkívánja a vizet, és megmártózik a hűvös habokban, miközben egy állásnélküli bárénekes “kölcsönveszi” a... Tovább »

A papucshös

A papucshös

szeptember 18, 2022 No Comments »

Production Year [1938]: A papucshős a teljes hazai filmtörténet egyik leghumorosabb, egyúttal legmegrendítőbb darabja, igazi stílusbravúr. A harmincas évek végén született, abban az időszakban, amikor a glamúrromantikán repedezni kezdett a... Tovább »

A csúnya lány

A csúnya lány

szeptember 17, 2022 No Comments »

Production Year [1935]: Bogdán Artúr és felesége válófélben vannak, ugyanis Bogdán úr megpróbálta megcsókolni az egyik alkalmazottját, Pál Évát. A bíróság Bogdán úr ügyvédjének, Dr. Halmi Tibornak a javaslata alapján... Tovább »

A kölcsönkért kastély

A kölcsönkért kastély

szeptember 16, 2022 No Comments »

Production Year [1937]: Maga egyszer se mondta, hogy szeret – évődik Ráday Imre az 1937-es Vajda László A kölcsönkért kastély című filmjében a fia­tal Tolnay Klárival. – Azt se mondtam,... Tovább »

Budai cukrászda

Budai cukrászda

szeptember 16, 2022 No Comments »

Production Year [1935]: A hajdan bácskai földbirtokos lánya, Kassay Ilonka cukrászlány apja kis budai cukrászdájában. Hogy fővárosi állást szerezzen vőlegényének, a fiatal gyakorlóorvosnak, megismerkedik a háztulajdonossal, Sziráky János festőművésszel. Kölcsönös... Tovább »

Valahol Európában

Valahol Európában

szeptember 12, 2022 No Comments »

Production Year [1948]: Árva, éhező, elvadult gyerekek róják a szétbombázott országutakat a második világháború idején. Lopnak, fosztogatnak. Rábukkannak egy élelemmel teli, romos várra, amely elsőre elhagyatottnak tűnik, de van lakója:... Tovább »

Dankó Pista

Dankó Pista

szeptember 6, 2022 No Comments »

Production Year [1940]: A szerelem útjai kifürkészhetetlenek. Dankó Pista ahelyett, hogy boldogan élne szerelmével, Rózsival a szépséges cigánylánnyal, egyszer csak megbabonázva áll egy szép szőke úrilány, Jáky Ilonka előtt. A... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı