Hun Film Classics

Rózsafabot

Rózsafabot

szeptember 12, 2014 No Comments »

Production Year: [1940]: Az ártatlanul elítélt Pálos Viktor kiszabadulása után vidéki rokonához, Berek fűszereshez költözik. Hamarosan megismerkedik Meller órás gyönyörű, de vak lányával, Katalinnal. Beleszeret a lányba, s a lány... Tovább »

Leányvásár

Leányvásár

szeptember 12, 2014 No Comments »

Production Year: [1941]: Készül a híres leányvásár az erdélyi Palánkon. Gergely János épp most érkezett haza Kanadából a gyámleányával, Lukréciával, akit módfelett érdekel a szóban forgó népszokás. Kiss doktor közben... Tovább »

Az obsitos

Az obsitos

február 27, 2014 No Comments »

Production Year: [1917]: Gyuri a molnár leányát, Juliskát szereti, de a lány máshoz megy feleségül. A szerelmében csalódott fiatalember bánatában otthagyja a szülői házat, édesanyját és kishúgát, s beáll katonának.... Tovább »

Balkezes angyal

Balkezes angyal

december 13, 2013 No Comments »

Production Year: [1940]: Klári özvegy édesanyjával él Pesten, s egy porcelánboltban dolgozik. Csakhogy kétbalkezes kissé, és mindenütt felfordulást okoz. Miután kidobták állásából, egy virágárusnőnél helyezkedik el. Közben megismerkedünk a mezőcsáti... Tovább »

Zenélő Malom

Zenélő Malom

november 8, 2013 No Comments »

[1943]: Tartalom: Miklós gróf vízimalmot örököl a Hernád völgyében, amelyen több az adósság, mint amennyit az egész ér. A hűséges, öreg molnár segítségével új életre kelti, saját találmányú zenélőszerkezettel látja... Tovább »

Elnökkisasszony

Elnökkisasszony

július 6, 2013 No Comments »

Production Year [1935]: A Várkonyi Textilművek nemrég megválasztott elnöke, a szép és fiatal Várkonyi Zsuzsa kezét megkéri a már nem fiatal Kollár vezérigazgató. Zsuzsa nem akarja megsérteni a komoly kérőt,... Tovább »

Meseautó

Meseautó

július 2, 2013 No Comments »

Production Year [1937]: Szűcs János, a Központi Bank vezérigazgatója egy autócsodát vásárol, hogy messze és egyedül töltse szabadságát. Az autószalonban nézelődő ifjú hölgy felkelti érdeklődését. Szűcs úgy intézi, hogy a... Tovább »

A falu rossza

A falu rossza

június 19, 2013 No Comments »

Production Year [1937]: Fogságból szabadul Göndör Sándor, a “falu rossza”. Bátki Tercsi után ácsingózik, de annak a bíró édesfiát, Lajcsit szánják. Feledi bíró azt szeretné, ha Finum Rózsi kötné magához... Tovább »

Alkalom

Alkalom

június 14, 2013 No Comments »

Production Year [1942]: Gáthy István gyáros balatoni villájuk építészének nyaralójában találja feleségét, Máriát. Elragadja a féltékenység heve, ingerülten elzavarja az asszonyt, meg sem hallgatva magyarázkodását. Másnap reggel üres csónakot sodor... Tovább »

Viki

Viki

június 12, 2013 No Comments »

Production Year [1937]: Az ősi Kont és Hadházy család állandó háborúskodásban áll egymással. Kont főispán Bécs embere, Hadházy pedig Kossuth híve. Kont főispán a küszöbön álló megyegyűlésen akar harcba szállni... Tovább »

Az utolsó dal

Az utolsó dal

május 21, 2013 No Comments »

[1941]: A híres énekes nem tud beletörődni hangja elvesztésébe. Titkára és zongorakísérője rábeszélésére taníttatja és felkarolja, majd kihasználja Pétert, a kitűnő hangú bányászfiút. Szakmai rivalizálásuhoz hamarosan szerelmi vetélkedés is társul…... Tovább »

Én voltam

Én voltam

május 21, 2013 No Comments »

[1936]: Egy vállalat páncélszekrényéből nagyobb összeg tűnik el. A gyanú Köhlerre terelődik. Menyasszonya, Vanda, hogy szerelmét mentse, magára vállalja a bűntettet. Bornemann, az igazi tolvaj örömmel nyugtázza, hogy Vandát egy... Tovább »

Kadétszerelem

Kadétszerelem

május 21, 2013 No Comments »

[1942]: A ludovikás zászlóalj szálláskörzetéből kiszökik Koltay György, hogy szerelmének telefonáljon. A takarodó utáni szemlén lelepleződik és fogdába kerül, ahol apja, Koltay Ferenc ezredes látogatja meg. Az elkeseredett fiút saját... Tovább »

Tisztelet a kivételnek

Tisztelet a kivételnek

május 16, 2013 No Comments »

[1936]: Julián Endre, a fiatal játékgyáros léha életet él. A csapodár természetű férfi szemet vet Kántor János rendőrfelügyelő szép lányára, Verára. Elviszi hétvégi házába, de a lány rájön, hogy az... Tovább »

Az új földesúr

Az új földesúr

május 16, 2013 No Comments »

[1935]: A szabadságharc leverése után Garamvölgyi Aladár a kufsteini börtönben raboskodik. Corina, Aladár volt menyasszonya dr. Grisák ügyvéddel szövetkezik, hogy a fiatalember előtt sose nyíljon meg a börtön. Kompromittálni akarják... Tovább »

Házasság

Házasság

május 16, 2013 No Comments »

[1942]: Az elfoglalt sebész megfeledkezik felesége születésnapjáról, sőt az ünneplő vendégekhez sincs kedve csatlakozni. A társaság hamarosan egy mulatóban köt ki, ahol a zongorista hevesen udvarolni kezd az orvos feleségének.... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration