Rózsafabot

november 4, 2023 No Comments »

men-retroProduction Year [1940]: Az ártatlanul börtönre ítélt Pálos Viktor kiszabadulása után vidéki rokonához, Berek fűszereshez költözik. Hamarosan megismerkedik Meller órás gyönyörű, de vak lányával, Katalinnal. Beleszeret a lányba, s a lány is vonzódik hozzá. Egy mosónő lusta fia, Bosnyák Józsi feleségül akarja venni a lányt, de mivel nincs pénze a házassághoz, betör Berekékhez, és ellopja spórolt pénzüket. A gyanú a börtönviselt Viktorra terelődik, de Katalin, aki a vakok biztos ösztönével érzi a megvádolt férfi jóságát, s a gazdag kérőként jelentkező Józsi gonoszságát, leleplezi az igazi tolvajt, s megmenti Viktort a börtöntől.

Berekné hálából megoperáltatja Katalin szemét. Viktor szégyelli a kórházból hazatérő gyönyörű lány előtt meggyötört arcát, őszülő haját, háttérbe húzódik és távozni készül. A szerelmes lány azonban felismeri, és boldogan siet hozzá.

Viktor Pálos spent 22 months prison. After his release he moves to his mother’s brother’s house in the countryside. But his past follows him here, too. When a robbery occurs in the village, he is the first suspect. Viktor almost collapses under the lawlessness, when he finds a true partner.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı