11★Folytassa, cowboy!

december 11, 2022 No Comments »

Production Year:[1965]: ‘Carry On Cowboy’ westernfilm-paródia, a Gerald Thomas által rendezett Folytassa… filmsorozat 11. darabja. [Cselekmény]: A vadnyugati Stodge City-ben (célzás A holnap hősei városára, Dodge City-re) békésen folyik az élet. Burke bíró, egyben polgármester köztiszteletnek örvend, mióta elűzte a városból Jessie James-t, aki valójában egy rossz erkölcsű, bár igen csinos nőszemély (!) volt. Burke bíró azóta szigorú rendet tart a városban, nincs lövöldözés, tilos az alkohol, a köpködés és a káromkodás. A kártyázók jackpotja nem pénz, hanem valódi éjjeliedény. Ide érkezik Johnny Finger, a Rumpo kölyök, körözött marhatolvaj, gyilkos és útonálló. Azzal nyit, hogy pisztolypárbajban lepuffant három helyi lakost. A kocsmában – Burke bíró tiltakozása ellenére – whiskeyt rendel, jelezve, hogy a keménykedőket le szokta lőni. A szalon tulajdonosnője, a villámkezű Belle szobát nyittat neki, de Rumpo a lovát fekteti az ágyba.

Burke bíró riasztja Earp sheriffet, de Rumpo őt is lepuffantja, és átveszi a hatalmat a városban. Belle-nek elcsavarja a fejét, átveszi a szálloda vezetését, amit bordéllyá és szerencsejáték-barlanggá alakít. A békés lakosokat terrorizálja, mindennapossá teszi a marhalopást és bankrablást. A város a bűn fertőjébe süpped, Rumpo barátai lövöldöznek az utcán, a színpadon erkölcstelen kánkánt táncolnak, az úri közönség piál és verekszik, a temetkezési vállalkozó üzlete fellendül. Burke bíró Washingtonhoz fordul segítségért, régi egyetemi ismerőséhez, a jogi kar egykori portásához, aki most belügyminiszter. Rendőrbíró kiküldését kéri, a várost uraló törvényenkívüliek kifüstölésére.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration