Retro | Music

Retro Music 2.

Retro Music 2.

augusztus 22, 2015 No Comments »

Egyszer csak meghallod. Nem, nem őt. A zenét. A zenét, amit hallanod kell. Hallgatnod. Vele együtt. Szótlanul, mégis, többet elmondva minden szónál. Mert ez a dal kézen fog és hozzávezet.... Tovább »

Retro Music 1.

Retro Music 1.

augusztus 7, 2015 No Comments »

Egyszer csak meghallod. Nem, nem őt. A zenét. A zenét, amit hallanod kell. Hallgatnod. Vele együtt. Szótlanul, mégis, többet elmondva minden szónál. Mert ez a dal kézen fog és hozzávezet.... Tovább »

Mariah Carey

Mariah Carey

március 24, 2015 No Comments »

Mariah Carey: 1990-ben megjelent első, Mariah Carey című albumán Carey majdnem minden dal társszerzője volt, ahogy később is dalai nagy részét részben maga írta, de a kiadó itt még nem... Tovább »

MC Hammer

MC Hammer

február 21, 2015 No Comments »

MC Hammer: Stanley Kirk Burrell MC Hammer, később egyszerűen csak Hammer néven vált ismertté. Zenei karrierje mellett színészként, koreográfusként is tevékenykedett. Legnagyobb sikerei a 80-as évek végén, és a 90-es... Tovább »

Destiny’s Child

Destiny’s Child

február 1, 2015 No Comments »

Destiny’s Child: Négyes felállásban indultak 1990-ben, ekkor a két alapító tag, Beyoncé Knowles, és LaTavia Robertson mindössze 9 évesek voltak. 1992-ben csatlakozott Beyoncé családi barátja, Kelly Rowland, majd egy évvel... Tovább »

Backstreet Boys

Backstreet Boys

január 22, 2015 No Comments »

Backstreet Boys: Lou Pearlman a New Kids on the Block hatására elhatározta, hogy létrehozza a saját fiúbandáját. Hirdetések és meghallgatások sorozata után megtalálta A. J. McLean-t, Howie Dorough-t, és Nick... Tovább »

Vengaboys

Vengaboys

január 20, 2015 No Comments »

Vengaboys egy Holland eurodance / pop csapat melynek székhelye Amszterdamban. Két holland producer Wessel van Diepen és Dennis van den Driesschen (Danski és Delmundo) fejéből pattant ki az ötlet 1990-es... Tovább »

Spice Girls

Spice Girls

január 19, 2015 No Comments »

A Spice Girls minden idők egyik legsikeresebb lányegyüttese. 1996 nyarán kiadták első kislemezüket, a Wannabe-t. Ezzel az 1990-es évek tini pop úttörői lettek a Take That-tel és Backstreet Boys-zal. Első... Tovább »

2 Unlimited

2 Unlimited

január 14, 2015 No Comments »

No Limit. A ’90-es években gyakorlatilag a csapból is ők folytak. Anita és Ray a ’90-es években felvettek néhány mindent vivő slágert, például már előkerült a tarsolyukból a Twilight Zone... Tovább »

DJ BoBo

DJ BoBo

január 6, 2015 No Comments »

Talán keveseknek cseng ismerősen Peter René Baumann neve, ám ha DJ Bobóként emlegetjük, máris beugrik a hosszú hajú, vicces öltözékekben ugrabugráló popsztár. A kilencvenes években nem létezett buli DJ Bobo-slágerek... Tovább »

Culture Beat

Culture Beat

december 30, 2014 No Comments »

A németek csodagyerekei sok slágerrel büszkélkedhettek, ott volt például ugye a Mr. Vain, a Got to Get It, az Inside Out, na és persze a Crying in the Rain, amelyek... Tovább »

Take That

Take That

december 9, 2014 No Comments »

A Take That egy öttagú angol pop rock együttes, melynek tagjai Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen és Robbie Williams. Az együttes tagjait Martin-Smith menedzser hozta össze 1990-ben.... Tovább »

La Bouche

La Bouche

december 6, 2014 No Comments »

A La Bouche egy német eurodance/dance pop duó volt, amit Frank Farian producer alapított 1994-ben. A formációt Lane McCray és Melanie Thornton alkotta. Nemzetközi ismeretségüket és sikereiket a 1990-es évek... Tovább »

Haddaway

Haddaway

december 3, 2014 No Comments »

Haddaway születési nevén: Alexander Nestor Haddaway trinidadi énekes, aki 1992-ben vált ismertté a “What is love” című dalával, ami az eurodance egyik legismertebb dala lett. Egy holland–trinidadi vegyesházasságból született, gyerekkorában... Tovább »

Dr. Alban

Dr. Alban

november 29, 2014 No Comments »

Dr. Alban James Brown és Fela Kuti zenéin nőtt fel. 23 éves korában elvégezte az orvosi egyetemet, és fogorvos lett. Svédországban tevékenykedett orvosként, közben DJ-ként dolgozott a stokholmi Alphabet Street... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration