Magyar»Film+

Patyolat akció

Patyolat akció

február 19, 2023 No Comments »

Production Year: [1965]: A vidéki laktanya újoncai között két csapat rivalizál. A technikumi vagányok a beat megszállottjai, a zeneiskolai fiúk inkább füttykórust alakítanak. A parancsnok a két társaságot összeeresztve szervez... Tovább »

Férfihűség

Férfihűség

november 5, 2022 No Comments »

Production Year: [1942]: Sándorffy Péter mérnök fél év múltán tér vissza afrikai kiküldetéséből. Egy egzotikus külsejű, csodaszép hölgy, Maya kíséri, akinek Péter feltűnően és bántóan udvarol. Senki sem sejti, de... Tovább »

Elnémult harangok

Elnémult harangok

október 26, 2022 No Comments »

Production Year: [1940]: Garabó református templomának évek óta némák a harangjai, a nép inkább a román templomba jár. Simándy Pál utrechti tanulmányok után helyezteti magát ide a havasi faluba. A... Tovább »

Átok és szerelem

Átok és szerelem

október 20, 2022 No Comments »

Production Year: [1985]: Iboly, a cigányasszony folyamatosan ócsárolja menyét, Rinzát. Egy újabb pörlekedés után arra kéri Istent, hogy távolítsa el a fiát a feleségétől. Babán fog a kérés, annál is... Tovább »

Csillagosok, katonák

Csillagosok, katonák

október 3, 2022 No Comments »

Production Year: [1967]: Az 1918-ban, szovjet területen játszódó film a vörös alakulatok és a fölényben lévő fehér gárdisták összecsapásait jeleníti meg. Az orosz polgárháborúban gyorsan változnak az erőviszonyok, a háború... Tovább »

Egy szerelem három éjszakája

Egy szerelem három éjszakája

október 2, 2022 No Comments »

Production Year: [1967]: A második világháború idején a fiatal költő a frontra tartó vonaton a szerelmére emlékezik. A bevonulása előtti napokat a férfi a kedvesével töltötte. A költészet és a... Tovább »

A hölgy egy kissé bogaras

A hölgy egy kissé bogaras

október 1, 2022 No Comments »

Production Year: [1938]: A főcím utáni inzert szövege: „ Ez a történet valóban megtörtént és a benne szereplők élő alakok. Amennyiben ismert személyekre mégsem hasonlítanának, úgy az merő véletlen csupán.”... Tovább »

Égi madár

Égi madár

október 1, 2022 No Comments »

Production Year: [1957]: Panni és Miska szeretik egymást. Mindketten zsellérek, együtt aratnak, ahol Komáromi nagygazda is szemet vet a lányra. Miska összeakaszkodik vetélytársával, majd elhagyja a falut. Panni néhány hónap... Tovább »

Tiszavirág

Tiszavirág

szeptember 24, 2022 No Comments »

Production Year: [1939]: Egy természetimádó vándor a Tisza-partra vetődik és itt két lány, egy halászlány és egy cigánylány szerelmes lesz beléje. A két lány szerelméből sok-sok izgalmas jelenet adódik. A... Tovább »

A szűz és a gödölye

A szűz és a gödölye

szeptember 24, 2022 No Comments »

Production Year: [1941]: Perdy Kálmán Amerikából érkezik haza, hogy fellelje A szűz és gödölye című festménynek az eredetijét, amely végigkísérte életét. A kép a Huben család birtokában van, a családfő... Tovább »

Régi idők focija

Régi idők focija

szeptember 22, 2022 No Comments »

Production Year: [1973]: Budapest, 1924. Minarik Ede, a megszállott mosodás minden szabadidejét és pénzét csapatának, a másodosztályban vegetáló Csabagyöngyének szenteli. Élete célja, hogy feljuttassa a klubot az élvonalba, de megannyi... Tovább »

Tegnap

Tegnap

szeptember 20, 2022 No Comments »

Production Year [1937]: 1956 októbere. A kisváros laktanyája körül egyre nagyobb csoportban hangoskodik a „csőcselék”. Fegyvert követelnek. A laktanya parancsnoka azonban nem ad tűzparancsot… October, 1956. Colonel lieutenant Szabó sends... Tovább »

Egy szoknya, egy nadrág

Egy szoknya, egy nadrág

szeptember 15, 2022 No Comments »

Production Year: [1934]: Sóvári Péter, az ünnepelt színész beleszeret egy kezdő színésznőbe, Pintér Ibolyába. A lánynak azonban egy gróf, Borsay Ubul (Mihályi Ernő) is udvarol. Ibolya a meggazdagodás reményében Borsayt... Tovább »

János vitéz

János vitéz

szeptember 15, 2022 No Comments »

Production Year: [1938]: Petőfi Sándor János vitéz című művét 1904-ben Bakonyi Károly írja át, és azt reméli, a kor egyik népszerű operett szerzője, Huszka Jenő zenésíti majd meg. Ám a... Tovább »

Szegénylegények

Szegénylegények

szeptember 3, 2022 No Comments »

Production Year: [1966]: A Rózsa Sándor betyárjainak kézrekerí-tését felelevenítő film a mindenkori elnyomó hatalom működésének technikáját modellezi. 1869-ben gróf Ráday Gedeont kormánybiztossá nevezik ki. Feladata, hogy megteremtse a vagyonbiztonságot, és... Tovább »

Árvácska

Árvácska

szeptember 3, 2022 No Comments »

Production Year:[1976]: Árvácska gazdag családhoz, Szennyesékhez kerül. Mivel nem tud rendesen beszélni, Pöszének hívják. Az első nap annyira gyorsan eszik, hogy észre se veszi, hogy mit is evett meg, mazsolának... Tovább »

Körhinta

Körhinta

szeptember 1, 2022 No Comments »

Production Year: [1955]: Pataki István (Barsy Béla) azt tervezi, hogy kilép a biztos megélhetést jelentő termelőszövetkezetből, lányát, Marit (Törőcsik Mari) pedig Farkas Sándor (Szirtes Ádám) egyéni gazdához akarja feleségül adni,... Tovább »

Dollár Papa

Dollár Papa

szeptember 1, 2022 No Comments »

Production Year: [1938]: A történet főszereplői egy eladósodó gimnáziumi tanár és családja, akik a milliomos amerikai nagybácsira hivatkozva vesznek fel újabb és újabb kölcsönöket. A „dollárpapa”, Hoffmann Tamás meg is... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı