Dollár Papa

szeptember 1, 2022 No Comments »

Production Year: [1938]: A történet főszereplői egy eladósodó gimnáziumi tanár és családja, akik a milliomos amerikai nagybácsira hivatkozva vesznek fel újabb és újabb kölcsönöket. A „dollárpapa”, Hoffmann Tamás meg is érkezik, ám kiderül, hogy valójában egy vasa sincs. A Koltay család eladósorban lévő lánya körül legyeskedő fiatal ügyvéd, Szekeres Jenő azonban rájön, már a vagyon illúziója is képes meggyőzni a város vezetőit és beindítani a gyanús üzletek, kisvárosi panamák sorát.

A tehetetlen nagybácsit maga előtt tolva jelentős pénzekhez juttatja Koltayékat és kompromittálja a város teljes vezetését.

Így amikor kiderül a turpisság, az uraknak nincs más választásuk, mint eltitkolni az esetet és folytatni a milliomosról szóló mesét. A film utolsó jelenetében a ravasz Szekeres a parlamentbe igyekszik, hogy betölthesse friss mandátumát és nagyban folytathassa a játszmát.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı