Férfihűség

november 5, 2022 No Comments »

men-retroProduction Year: [1942]: Sándorffy Péter mérnök fél év múltán tér vissza afrikai kiküldetéséből. Egy egzotikus külsejű, csodaszép hölgy, Maya kíséri, akinek Péter feltűnően és bántóan udvarol. Senki sem sejti, de főleg Péter szerető felesége, két kisgyermekének anyja nem érti, mi történhetett a példás férjjel és családapával.… / Daróczy József rendező-producer Sándorffy Péter szerepét Páger Antalra osztotta, aki akkor már valódi Daróczy-sztárnak számított a Pesti mese, a Hotel Kikelet, az Igen vagy nem?, a Végre… és a Miért? című filmek főszereplőjeként, ám a két női főszerepre olyan neves színésznőket kért fel, akikkel addig még nem dolgozott.

Tolnay Klári, aki nem sokkal korábban nyilatkozott úgy, hogy több filmszerepet nem vállal el, mert nem tetszenek neki azok, melyeket felajánlanak neki, a forgatás előtt lelkesen beszélt új szerepéről, Mayáról: „Kitűnőnek tartom a »Férfihűség« forgatókönyvét és azt a szerepet, amelyet el kell játszanom, így tehát egészen természetes, hogy azonnal aláírtam a szerződésemet. Amellett még így, a nyilvánosság előtt is kijelenthetem, hogy Daróczy olyan lelkesen dolgozik, olyan fokozott figyelemmel ügyel a színészeire, hogy ez már maga félsiker. Örülök, hogy végre dolgozhatom vele!”

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı