A csúnya lány

szeptember 17, 2022 No Comments »

men-retroProduction Year [1935]: Bogdán Artúr és felesége válófélben vannak, ugyanis Bogdán úr megpróbálta megcsókolni az egyik alkalmazottját, Pál Évát. A bíróság Bogdán úr ügyvédjének, Dr. Halmi Tibornak a javaslata alapján a házasság felbontását elutasítja azzal az indokkal, hogy valójában Pál Éva a bűnös. Bogdánné visszafogadja a férjét, azonban megbíz egy magándetektívet, Plöklt, hogy férkőzzön férje közelébe, és figyelje, nem akarja-e megcsalni őt. Dr. Halmit bántja, hogy hazudnia kellett a tárgyaláson, ezért randevúra hívja Évát, és állást is ajánl neki, mivel az eset után a lányt kirúgták a munkahelyéről. Pál Éva elhatározza, hogy bosszút áll az ügyvéden, és elmaszkírozva, szőke parókában és szemüvegben, „a csúnya Kató” képében titkárnőnek áll az ügyvédhez. Ugyanakkor Pál Éva találkozgat az ügyvéddel.

Dr. Halmi halálosan beleszeret Pál Évába, de ennek ellenére elhatározza, hogy elutazik Abbáziába, hogy elfelejtse szerelmét. Erről persze hamar tudomást szerez Kató, azaz Pál Éva, és kiharcolja, hogy ő is vele mehessen. Még az utazás előtt elhívja Bogdán urat is, akit persze követ a magándetektív, Plökl is. Ott aztán, egyszer, mint Kató, másszor, mint Pál Éva jelenik meg Dr. Halmi előtt, aki időközben rájön, hogy Kató és Pál Éva ugyanaz a személy, ezért úgy dönt, megleckézteti titkárnőjét, és amikor Pál Éva látogatását várja a lakosztályában, Katóval dobatja őt ki. Kató, aki szintén beleszeretett Halmiba, egy üzenetet hagy hátra, amiben mindent beismer. Ezután el akar tűnni, de ezt Halmi megakadályozza, és Éva bátyjának, Miklósnak a hajóján utaznak el nászútra az Adrián.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration