Sok hűhó Emmiért

február 14, 2023 No Comments »

men-retroProduction Year [1940]: Málnásy Gábor a szomszéd földbirtokos leányának, Szánthódy Évá-nak eljegyzésére készül. Ekkor toppan be a kastélyba Emmi, és dúlja föl a vendégek s a ház nyugalmát. A féltékeny szerelmes válogatott módon bosszantja és kínozza Gábort, aki tűri ezt a helyzetet, sőt, a rámenős férfi, volt országgyűlési képviselő egyre jobban megjuhászodik. Ráadásul Emmi azt füllenti, hogy ő a ház komornyikjának leánya, de Gábor még így is elvenné… Aszlányi Károly Sok hűhó Emmiért című regényét másodszor adaptálják mozgóképre. Az 1940-ben készült filmben Emmit, a démonikus csitrit Szeleczky Zita, a vonzó, elkényeztetett Málnássy földbirtokost Jávor Pál játszotta.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration