Úrilány szobát keres

október 14, 2022 No Comments »

men-retroProduction Year [1937]: Lukács ügyvéd válóperek ismert szaktekintélye. A lovagiasság jegyében bonyolít minden pert: a gyenge nőt védi, és a férfi hibájából mondatja ki a válást. Szobát ad ki, s távollétében az ügyvédjelölt Csahos Ödön a csinos egyetemistának, Székely Klárinak ajánlja föl csaknem az egész lakást. A Siófokra utazó Lukács véletlenül találkozik feleségével és barátjukkal, Bognár Miklóssal. A helyzetet félreértve beadja a válópert. Felesége és Bognár utána mennek, de csak Klárit találják a lakásban: erre az asszony is válni akar, de ő a férj hibájára hivatkozva. Klári szeretné megmenteni Lukács házasságát, mert az ügyvéd válásával a kiadó szoba is elveszne. Csakhogy időközben beleszeretett, ezért már nem vallhatja, hogy érzelem nem, csak albérlői kötelék fűzi őt Lukácshoz. A válást a férj hibájából mondják ki, Lukács pedig Klári szerelmével vigasztalódhat.

Plot Summary / Lady Seeks a Room/ Solicitor Lukács is well known for his expertise in divorce. He lets a room and while he is away, Csahos, his articled clerk, in charge of business affairs in the absence of the solicitor, leaves almost all of the flat to Székely Klári, a pretty university student. Lukács, while driving his car to Siófok, accidentally bumps into his wife and their friend, Bognár Miklós. Misunderstanding the situation, he asks for a divorce.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration