Magyar Retro

Liliomfi

Liliomfi

április 2, 2017 No Comments »

…és különleges kalandjai Production Year:[1994]: A magyar színjátszás hőskorát idéző történetben a vándorszínész trupp éppen Balatonfüredre érkezik, ahol is Szilvay professzor gyámleánya és a nevelőnő nyaral. Mariska és Liliomfi, az... Tovább »

Linda » 7.

Linda » 7.

június 26, 2016 No Comments »

‘Tartalom’: Linda apját régi barátja, a magyar származású, Amerikában élő színész kollégája keresi fel és a régi szép emlékek felidézése után, apró szívességre kéri. A Veszprémi családban ez a jelentéktelennek... Tovább »

Linda » 6.

Linda » 6.

június 26, 2016 No Comments »

‘Tartalom’: Linda apja és Klárika buszos kiránduláson vesznek részt. Hazaérkezésükkor Linda és Tomi várják őket. Nagy meglepetésre a busz csomagtartójában a bőröndjük mellett egy férfi holttestet találnak. Az áldozatról kiderül,... Tovább »

Linda » 5.

Linda » 5.

június 24, 2016 No Comments »

‘Tartalom’: Linda házifeladatot kap: kirakatok ügyében kell nyomoznia. Kideríti, hogy mindig a vörös hajú kirakatbabák vonzák a tettest. Linda beáll vörös hajú kirakatbabának, s a tettes meg is jelenik. Gyújtogatás... Tovább »

Illetlenek

Illetlenek

június 15, 2016 No Comments »

Production Year: [1977]: A nyári uborkaszezonban a vidéki újság tudósítót küld a tűzoltó készülékeket ellenőrző kis csapattal. A munka végeztével, a kánikulában a társaság a közeli csatornában fürdik, ahol kézigránátot... Tovább »

Linda » 4.

Linda » 4.

június 15, 2016 No Comments »

‘Tartalom’: Linda vőlegénye, Tamás találkozik Mónikával, a bártáncosnővel. Nem sokkal azután Linda holtan találja a nőt. Kissé féltékeny Tamásra, s nem érti, miért kísérgeti vőlegénye a másik táncosnőt, Bettit, akit... Tovább »

Linda » 3.

Linda » 3.

június 21, 2015 No Comments »

‘Tartalom’: Lindát, hogy a csoportnak némi nyugodalma legyen, továbbképzésre küldik. Persze a rámenős nyomozólányt nem lehet távoltartani a komoly bűnügyektől. Az utcán egy lányt talál, aki rosszul lett, majd a... Tovább »

Linda » 2.

Linda » 2.

június 9, 2015 No Comments »

‘Tartalom’: Lindát továbbképzésre küldik, így a vizsgaidőszakban elkísérhetné Tamást egy vidéki autóversenyre. A fiú azonban külön-féle okokra hivatkozva lebeszéli Lindát a tervéről. Linda azonban egy kiránduló gyerekcsoporttal mégis vőlegénye után... Tovább »

Egy óra Múlva itt Vagyok » 6.

Egy óra Múlva itt Vagyok » 6.

május 6, 2015 No Comments »

“A merénylet” Production Year: [1971]: Magyarország a II. világháború idején. Az élet nem éppen a megszokott nyomvonalát követi, főleg nem Láng Vince esetében. Az állandóan trükkösködő, és munkát kereső Vince... Tovább »

Linda » 1.

Linda » 1.

május 6, 2015 No Comments »

‘Tartalom’: A Veszprémi család derűs Duna-parti kempingezés közben váratlanul egy hullát talál. Az áldozat a közelben kutató könnyűbúvár csoport vezetője. Az özvegy viselkedése és néhány apró gyanús jel miatt Linda... Tovább »

Egy óra Múlva itt Vagyok » 5.

Egy óra Múlva itt Vagyok » 5.

május 6, 2015 No Comments »

“Halló!…Központ!…” Production Year: [1971]: Magyarország a II. világháború idején. Az élet nem éppen a megszokott nyomvonalát követi, főleg nem Láng Vince esetében. Az állandóan trükkösködő, és munkát kereső Vince úgy... Tovább »

Egy óra Múlva itt Vagyok » 4.

Egy óra Múlva itt Vagyok » 4.

április 5, 2015 No Comments »

“Az esküvő” Production Year: [1971]: Magyarország a II. világháború idején. Az élet nem éppen a megszokott nyomvonalát követi, főleg nem Láng Vince esetében. Az állandóan trükkösködő, és munkát kereső Vince... Tovább »

Egy óra Múlva itt Vagyok » 3.

Egy óra Múlva itt Vagyok » 3.

március 25, 2015 No Comments »

“A hajsza” Production Year: [1971]: Magyarország a II. világháború idején. Az élet nem éppen a megszokott nyomvonalát követi, főleg nem Láng Vince esetében. Az állandóan trükkösködő, és munkát kereső Vince... Tovább »

Egy óra Múlva itt Vagyok » 2.

Egy óra Múlva itt Vagyok » 2.

március 9, 2015 No Comments »

“A feketefuvar” Production Year: [1971]: Magyarország a II. világháború idején. Az élet nem éppen a megszokott nyomvonalát követi, főleg nem Láng Vince esetében. Az állandóan trükkösködő, és munkát kereső Vince... Tovább »

Egy óra Múlva itt Vagyok » 1.

Egy óra Múlva itt Vagyok » 1.

március 4, 2015 No Comments »

“Egyenruha kötelező” Production Year: [1971]: Magyarország a II. világháború idején. Az élet nem éppen a megszokott nyomvonalát követi, főleg nem Láng Vince esetében. Az állandóan trükkösködő, és munkát kereső Vince... Tovább »

Hószakadás

Hószakadás

december 29, 2014 No Comments »

Production Year:[»1974«]: 1944 nyarán Csorba honvéd gyilkosság árán elnyert jutalomszabadságát szökésre használja fel. A Kárpátok magasába, a meghalni szándékozók barlangjához próbál feljutni öreganyjával, a Mamával, mert feltételezi, hogy anyja és... Tovább »

Egy lócsiszár virágvasárnapja

Egy lócsiszár virágvasárnapja

december 29, 2014 No Comments »

Production Year:[»1985«]: Kolhaas Mihály, a drezdai fejedelemség békés, törvényt tisztelő, istenhívő polgára, lovakkal kereskedik, s békességben, boldogságban él birtokán feleségével, gyermekével, s dolgos háza népével. Nagelschmidthez régi barátság fűzi, bár... Tovább »

Csinibaba

Csinibaba

augusztus 24, 2014 No Comments »

Production Year:[»1997«]: Szocialista” állam — tiszta őrület, tömbfelügyelők és besúgók, úttörők és ellenőrök. Nem hiába vált hamar vígjátéki témává. Gondoljunk csak a cseh új hullám filmjeire. Kimúlása óta továbbra is... Tovább »

Pogány Madonna

Pogány Madonna

július 30, 2014 No Comments »

Production Year:[»1980«]: A tihanyi apátság Egyházi Múzeumából elrabolják a páratlan értékű, görög eredetű aranyszobrot, a Pogány Madonnát. A tetteseket felfedező teremőrre, Somos tisztelendőre rálőnek, eszméletlen állapotban kórházba kerül. A nyomozás... Tovább »

Szegénylegények

Szegénylegények

július 30, 2014 No Comments »

Production Year:[»1965«]: A kiegyezés után gróf Ráday Gedeon a kormány megbízásából megkezdi az ország közbiztonságának újraszervezését. Többek között azon dolgozik, hogy a szegénylegényeket megtalálja, és ártalmatlanná tegye, akik az 1848-49-es... Tovább »

Szerelem

Szerelem

július 24, 2014 No Comments »

Production Year:[»1970«]: János politikai okokból börtönbe kerül az ötvenes években. Luca, a tanárnőként dolgozó fiatal felesége hűségesen várja férjét, miközben elhiteti anyósával, hogy a fia filmet forgat Amerikában, ezért leveleket... Tovább »

Te rongyos élet

Te rongyos élet

július 4, 2014 No Comments »

Production Year:[1983]: 1951-ben vagyunk, Sziráky Lucy csinos, ambícióval teli operettszínésznő. Szépen ívelő karrierjét keresztbe töri a kitelepítés. Volt férje grófi rangja miatt el kell hagynia a fővárost. Számára kétszeresen is... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration