Anna Karenina

szeptember 10, 2022 No Comments »

men-retroProduction Year:[1918]: A halhatatlan mûvészi alkotások úgy vonzzák a mûélvezõket, mint a boldog találkozások színhelye a szerelmeseket; többbször is visszatérnek hozzá. Tolsztoj gyönyörû regénye, a Karenina Anna is ezek közé a mûvek közé tartozik. A regénynek világszerte legismertebb változata 1936-ból való. Fõszereplõje Greta Garbo. Az 1948-as Karenina Anna, Julien Duvivier munkája az eddigi legjobb megfilmesítés. Némafilm viszont egy készült szerte a világon, amely Annát úgy ábrázolja, mint a regény: a szerelmet sóvárgó asszony alakját teátrális eszközökkel mutatja be, aki felnagyított társadalmi konvenciók közt él, s az elõírt és elvárt szabályokat nem igazán tûri.

Természetes meleg érzésekkel közeledik közvetlen környezetéhez, hiszen éppen ezek az érzések hordozzák magukban a konvenciók, a képmutatás elleni lázadás lehetõségét.

Anna Karenina (Hungarian: Karenin Anna) is a 1918 Hungarian silent drama film directed by Márton Garas and starring Irén Varsányi, Dezső Kertész and Emil Fenyvessy. It is an adaptation of the 1877 novel Anna Karenina by Leo Tolstoy. This is a Russian silent film based on the eponymous book by Leo Tolstoy. Anna Karenina is a young wife of an older husband. She is having an affair with the young and handsome Count Vronsky. Their mutual love is under social pressure. By following her desires Anna complicates her life and ends it in a suicide under a train.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration