Falusi lakodalom

szeptember 20, 2022 No Comments »

men-retroProduction Year [1933]: Rohr, a híres berlini szappan-gyáros szép nő fényképét keresi legújabb termékének reklámozásához. A kétbalkezes fotóriporter, Schmidt tévedésből egy falusi lakodalomban köt ki, ahol a finom tokaji boroktól részegen fényképezi le a megfelelő modellt, az ottani földbirtokos lányát, a szép Simon Annát. Rohr magánnyomozót fogad fel, hogy megtalálja a lányt… / Az idősebb generáció még őrzi számos magyar klasszikus emlékét, életérzését, színészeit és történetét. Ugyanakkor ezek a filmek egy lassan elhalványuló emlékké alakulnak át, hiába őrzi néhány megsárgult újság a film címét, és hiába keressük meg a Magyar Nemzeti Filmarchívum poros polcain a forgatókönyvet. Rengeteg magyar alkotás nyomtalanul eltűnt.

A klasszikus magyar filmek megőrzése fontos feladat. Ezek a filmek megmutatják az utókornak a magyar filmtörténet útjának elindulását, első színészgenerációját, az akkori életet, életérzést és még sok minden mást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration