Tokaji aszú

január 5, 2023 No Comments »

men-retroProduction Year: [1941]: A történet a Gellért-hegyen kezdődik, ahol Lidi, a fiatal cselédlány egy csillagfényes májusi estén beleszeret Pistába, a házikisasszony udvarlójába. És mivel május van és a csillagok is nagyon ragyognak, a szerelemnek következményei is lesznek. Hat év után folytatódik a cselekmény Tokaj-Hegyalja egy kitalált településén, Abaújszálláson. A leányanya hazatér a szülői házba hatéves kisfiával, ahol komoly bonyodalmak közé csöppen: mindenki házasodna, csakhogy ez cseppet sem olyan egyszerű dolog édesanyja, Tarcali Darázs Katalin családjában és környezetében.

A paraszti sorból nagybirtokossá emelkedett özvegy matróna ugyanis saját elgondolása szerint intézi leányai nászát és Lidi hazatértével azt is elhatározza, hogy Lidi életét is rendbe hozza. Jócskán összekuszálódnak ettől a szálak, mígnem minden összefut Mókus bácsi pincéjénél. Az öreg pincemester aztán úgy belezavarodik a rászakadó eseményekbe, hogy végül mindent megold.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı