Film+/Western

Winnetou és a félvér Apanatschi

Winnetou és a félvér Apanatschi

október 25, 2023 No Comments »

[Production Year: 1966]: Apanachi, a fehér férfi és indián asszony házasságából született leány örökségét – egy aranybányát – gengszterek akarják megkaparintani, és ezért a leány életére törnek. Winnetou és barátja,... Tovább »

Winnetou-A préri világa

Winnetou-A préri világa

október 25, 2023 No Comments »

[Production Year: 1965]: Ugorjunk vissza az õslakó amerikaiak megtizedelésének sötét idõszakába… Winnetou, a Mescalero apacsok fõnöke. Napoleon Charbonneau francia fényképész hozta Winnetounak, azt az ifjú indiánt, akit a Winnetouval küzdõ... Tovább »

Winnetou/Az utolsó renegátok

Winnetou/Az utolsó renegátok

október 22, 2023 No Comments »

[Production Year: 1964]: Winnetou, az apacs törzs főnöke az indiánok és a sápadt arcúak közötti örök béke megteremtésén fáradozik, Old Shatterland pedig az olaj után kutató kapzsi fehérekkel száll szembe.... Tovább »

Winnetou/Homok és vér

Winnetou/Homok és vér

október 22, 2023 No Comments »

[Production Year: 1963]: Karl May világhírű regényéből készült Winnetou-trilógia első részében ismerkedik meg a két főhős, az apacsok főnökének fia, Winnetou és egy vasútépítő társaság mérnöke, Old Shatterhand. Amikor a... Tovább »

Winnetou / A gyűlölet gyümölcse

Winnetou / A gyűlölet gyümölcse

szeptember 11, 2023 No Comments »

[Production Year: 1964]: Az amerikai westernklasszikusokat mind jól ismerjük: Volt egyszer egy vadnyugat, a Vad banda, A hét mesterlövész. Szűkítsük ezért most a kört Németországra, ahol mind a NDK, mind... Tovább »

Az üldözők

Az üldözők

április 27, 2023 No Comments »

[Production Year: 1956]: 1868-ban Ethan Edwards hazatér a polgárháborúból, ahol a Konföderáció oldalán harcolt. Bátyjához Aaronhoz megy Texas északi részébe. Edwards egy mexikói függetlenségi háborús medált a unokahúgának, és megtagadja,... Tovább »

A bosszú völgye

A bosszú völgye

április 27, 2023 No Comments »

[Production Year: 1951]: Egy marhabáró, Arch Strobie magához vesz egy árva fiút, Owent, amivel féltékennyé teszi saját fiát, Lee-t. Ahogy a két fiú férfivá serdül, látszólag jó a viszony a... Tovább »

A kelet kincse

A kelet kincse

április 27, 2023 No Comments »

[Production Year: 1965]: Bűnözők egy csoportja céltudatos támadásokkal a törökök kurdisztáni hatalmának megdöntését tervezik. Amikor Mohamed sejk fiát, Ahmedet elrabolják, a sejk Kara ben Nemsi (Lex Barker) segítségét kéri, aki... Tovább »

A banditák királya

A banditák királya

április 27, 2023 No Comments »

[Production Year: 1964]: A banditák és titokzatos vezetőjük gazdag helybélieket és utazókat ejtenek fogságba és csak magas váltságdíj fejében engedik őket szabadon. A korrupt rendőrség nem tesz semmit, ezért Kara... Tovább »

Az örökölt farm

Az örökölt farm

február 19, 2023 No Comments »

[Production Year: 1959]: Matt Brown semmirekellő szerencsejátékos és csavargó. Amikor a helyi hatalmasság elhagyja birtokát, a csavargó fejébe száll új hatalma és elveszíti barátnőjét. Amikor a marhák szétszélednek, kiderül az... Tovább »

Winnetou

Winnetou

február 5, 2023 No Comments »

[Production Year: 1963]: A Karl May világhírű regényéből készült Winnetou-trilógia első részében ismerkedik meg a két főhős, az apacsok főnökének fia, Winnetou és egy vasútépítő társaság mérnöke, Old Shatterhand. Amikor... Tovább »

A holnap hősei

A holnap hősei

február 4, 2023 No Comments »

[Production Year: 1939]: A történet elején Dodge ezredes a városba érkezik és megnyitja az új vasútvonalat, amely összeköti Dodge City-t a távolabbi vidékekkel. Néhány évvel később a határváros már a... Tovább »

Volt egyszer egy Vadnyugat

Volt egyszer egy Vadnyugat

január 18, 2023 No Comments »

[Production Year: 1968]: Halott pisztolyhősök nevét viselő, harmonikán játszó férfi száll le a vonatról. Franket keresi, ám helyette csupán három pribék várja hátrahajtott kabáttal, félreérthetetlen szándékkal. Négy pisztolylövés dördül, mind... Tovább »

Ezüstnyereg

Ezüstnyereg

január 15, 2023 No Comments »

[Production Year: 1978]: Egy tíz éves fiú szeme láttára gyilkolják meg az édesapját. Az elkövetőt a gazdag és befolyásos Barett klán bérelte fel. A gyermek bosszút esküszik. Felnőttként veszélyes pisztolyhős... Tovább »

Tetőnk a csillagos ég

Tetőnk a csillagos ég

január 15, 2023 No Comments »

[Production Year: 1968]: A jóképű szélhámos Billy Boyle és a becsületes, de lassú észjárású Harry, az aranyásó igazi jóbarátokká válnak a közösen átélt kalandok során, pedig ismeretségük azzal kezdődött, hogy... Tovább »

Indiánkaland Ontarióban

Indiánkaland Ontarióban

december 27, 2022 No Comments »

[Production Year: 1968]: A hármas koprodukcióban készült film Cooper izgalmas történetei alapján készült. Főhősei Natt Bumpo és Csingacsguk az utolsó mohikán, akik. együtt indulnak új vadászterületükre. Útközben a sziú indiánok... Tovább »

A fegyveres idegen

A fegyveres idegen

október 18, 2022 No Comments »

[Production Year: 1953]: Jeff Travis, az egykori kém Arizonába megy, hogy részt vegyen Jules Mourret bandája által tervezett aranyrablásban. Amikor megérkezik, meggondolja magát, és úgy dönt, hogy mégsem ez az,... Tovább »

Jó fiú és rossz fiú

Jó fiú és rossz fiú

október 16, 2022 No Comments »

[Production Year: 1961]: Jake Cutter letartóztatja a szerencsejátékos Paul Regretet, ám hamarosan mégis egy csapatban találja magát azzal, akit börtönbe vetett, mert közösen kell felvenniük a harcot a Comancherók néven... Tovább »

Az Ezüst-tó kincse

Az Ezüst-tó kincse

október 14, 2022 No Comments »

[Production Year: 1962]: A történet egy szállítóhajón kezdődik, ahol egy fekete párduc kiszabadul. Az egyik, a fedélzeten tartózkodó indián megment egy lányt, akit a párduc szemelt ki magának, végül Droll... Tovább »

A Jó, a Rossz és a Csúf

A Jó, a Rossz és a Csúf

október 8, 2022 No Comments »

[Production Year: 1966]: A filmet Sergio Leone másik klasszikusa, a Volt egyszer egy Vadnyugat mellett nemcsak a spagettiwestern, hanem az egész western műfaj legnagyobbjának tartják, de az egyetemes filmtörténetben is... Tovább »

Az inkák kincse

Az inkák kincse

szeptember 24, 2022 No Comments »

[Production Year: 1965]: Karl May, Az inka öröksége című regényéből készült feldolgozás, főleg a stílus és az alkotó rajongóinak. Az ifjú inka herceg, Haukaropora a hatalom jelképe, és az utolsó... Tovább »

Imádkozz a halálodért!

Imádkozz a halálodért!

szeptember 24, 2022 No Comments »

[Production Year: 1968]: Sartana a spagettiwesternek egyik ikonikus alakja. Gianfranco Parolini westernjében debütált. Giuliano Carnimeo rendező további négy folytatást készített a karakter főszereplésével. Szóval a jó kiállású Sartana igen jellegzetes... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı