Az Ezüst-tó kincse

október 14, 2022 No Comments »

[Production Year: 1962]: A történet egy szállítóhajón kezdődik, ahol egy fekete párduc kiszabadul. Az egyik, a fedélzeten tartózkodó indián megment egy lányt, akit a párduc szemelt ki magának, végül Droll néni (ő nem nő, hanem egy híres vadász) lelövi a párducot. A szintén a fedélzeten tartózkodó Old Firehand elmeséli szűk körének, hogy kincset talált. A kör: Droll néni, Fred (egy fiatal, aki Droll néni gondjára van bízva), Tutajos Tom (híres vadász), egy mérnök (az ő lánya, akit az ifjabb tonkava megmentett), két tonkava (indián), a hajó kapitánya. A vadnyugati „csőcselék” a hajón is jelen van. A bandavezér (colonel, már sok minden ismerősét megölte a körnek), meglopja a mérnököt, megfúrja a hajót, majd elmenekül. A két tonkava utána ered, végül a tutajosoknál (Tutajos Tom barátai) kötnek ki.

A bandavezér felgyújtja a tutajosok táborát, majd a bandák legjelentősebb találkozóhelyére érkezik. A kör bővül a tutajosokkal, majd a Butler-farmra menekülnek. A megduzzadt létszámú banda a nyomukban van, de egy csel során visszaverik a támadókat a Butler-farmnál. Firehandék tovább folytatják útjukat az Ezüst-tó felé, de útközben sok meglepetés vár rájuk. Találkoznak Old Shatterhanddel, és három híres vadászával. Az utahok (indiánok, akiktől Shatterhandék megszöktek) végig üldözik őket az Ezüst-tóig. De itt még több meglepetés vár rájuk.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı