A banditák királya

április 27, 2023 No Comments »

[Production Year: 1964]: A banditák és titokzatos vezetőjük gazdag helybélieket és utazókat ejtenek fogságba és csak magas váltságdíj fejében engedik őket szabadon. A korrupt rendőrség nem tesz semmit, ezért Kara ben Nemsi (Lex Barker) és társai elhatározzák, hogy kiderítik ki áll az emberrablások hátterében és útra kelnek, hogy kiszabadítsák a foglyokat. A relytélyes banditának nem kevés bűnöző és gyilkos áll szolgálatában, így az út nemcsak hosszú, de váratlan veszélyekkel teli is. Karl May ismét a kelet fantasztikus világába, az Ottomán birodalomba kalauzol el bennünket ebben az izgalmas és látványos kalandfilmben.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı