Mozi Plusz

Apuci a pácban

Apuci a pácban

március 17, 2023 No Comments »

…anyuci Kubában / Carlo (Fabio De Luigi) és Giulia (Valentina Lodovini) a nagycsaládosok zűrös életét éli. Giulia lemondott ügyvédi karrierjéről, hogy a három gyerekkel maradhasson, de most úgy érzi, elfáradt.... Tovább »

Blokád

Blokád

március 15, 2023 No Comments »

Taxisok tüntetnek az Országháznál a drasztikus benzináremelés ellen. A demokráciából hamar kiábrándulva blokád alá vonják a várost, majd hamarosan az egész országot. Az ellenzék melléjük áll és forradalomra buzdít. A... Tovább »

Szia, Életem!

Szia, Életem!

március 15, 2023 No Comments »

A fantasy elemekkel dúsított, egyedi vígjáték egy népszerű, de ihlethiányos írónak – Thuróczy Szabolcs alakításában – és sosem látott kisfiának nem várt találkozásáról szól. A hirtelen nyakukba szakadt, kényszerű együttlét... Tovább »

Nyugati nyaralás

Nyugati nyaralás

március 15, 2023 No Comments »

Magyarország a ’80-as évek derekán. Maurer Gyuri ügyes, veszprémi autószerelő, aki mindent meg tud oldani – még a pártvezetők Ladáit is ő szereli. Családja a riviéra lázában ég, már épp... Tovább »

Nina

Nina

december 10, 2022 No Comments »

Egy történet az ikonikus jazz zenészről és klasszikus zongoristáról, Nina Simone-ról, a kezdetektől a hírnévig, és kapcsolatáról menedzserével, Clifton Hendersonnal… / Nina Simone nagyon szegény családba született. Hét testvérével együtt... Tovább »

A bíró és a hóhér

A bíró és a hóhér

november 20, 2022 No Comments »

Pár évvel a háború után két svájci fiatalember sétál Isztambul utcáin. Richard fogad Hans-szal, hogy fényes nappal megöl egy embert úgy, hogy nem lehet rábizonyítani tettét – s vízbe löki... Tovább »

A Rettegés foka

A Rettegés foka

november 18, 2022 No Comments »

A rettegés foka nem csak 1991-ből lehet ismerős. Scorsese a közel azonos című és egyébként szintén kiváló 1962-es thrillert remake-elte, de csavart is egyet az eredeti történeten. Míg a Rettegés... Tovább »

Star Wars I. Baljós árnyak

Star Wars I. Baljós árnyak

október 31, 2022 No Comments »

A Galaktikus Köztársaságon zűrzavar uralkodik: a Galaxist átszövő kereskedelmi útvonalak megadóztatása iránti tiltakozásuk jeleként a kapzsi Kereskedelmi Szövetség fegyveres blokádot von a Köztársaság szívétől messze eső békés Naboo bolygó köré,... Tovább »

A hasonmás

A hasonmás

október 31, 2022 No Comments »

A félénk Simon teljesen tehetetlennek érzi magát élete alakulását illetően; munkatársai keresztülnéznek rajta, anyja megveti, álmai asszonya pedig ügyet se vet rá. Amikor új kolléga érkezik a munkahelyére, elkeseredése csak... Tovább »

Hetedik

Hetedik

október 31, 2022 No Comments »

A lélegzetelállítóan izgalmas krimi-thriller helyszíne New York vigasztalan, szürke és nyirkos betonrengetege, ahol őrült sorozatgyilkos után nyomoz a rendőrség. A férfi a Bibliában megírt hét halálos bűn lajstromát követve szedi... Tovább »

Frances Ha

Frances Ha

október 16, 2022 No Comments »

Vannak filmek, amelyek annyira összenőnek a főszereplőikkel, hogy igazából már nem is tudod, valójában a főhős szeleburdi vagy a film az, és egyáltalán csak a karaktert szereted vagy a mozit... Tovább »

Ómen

Ómen

október 2, 2022 No Comments »

Robert Thorn, az Amerikai Egyesült Államok római nagykövete megtudja, hogy felesége halott fiúgyermeket hozott a világra. Ahelyett, hogy közölné Katherine-nel a rossz hírt, Robet inkább úgy dönt, hogy a katolikus... Tovább »

Elvis

Elvis

október 2, 2022 No Comments »

Ki más rendezhetne filmet Elvis Presley-ről, ha nem Baz Luhrmann? Bár az első életrajzi tévéfilm alig két évvel a halála (Elvis él!) után megszületett Kurt Russell főszereplésével, John Carpenter rendezésében,... Tovább »

Kóma

Kóma

szeptember 29, 2022 No Comments »

Egy bostoni kórházban egy fiatal, életerős lány – Nancy Greenly – egészségügyi küret után kómába esik. Susan érthetetlenül szemléli a helyzetet. Azonban, mikor egyik ismerőse egy kisebb műtét során szintén... Tovább »

Vissza a jövőbe

Vissza a jövőbe

szeptember 29, 2022 No Comments »

1985-ben a kaliforniai Hill Valley városában a 17 éves Marty McFly meglátogatja barátja, a kissé flúgos tudós, Dr. Emmett Brown laborját. Ugyan a Doki nincs otthon jó pár napja, de... Tovább »

Sötét óra

Sötét óra

szeptember 29, 2022 No Comments »

Történetünk egy bunkerben veszi kezdetét, ahol elzártan él egy maroknyi túlélő, miután évekkel ezelőtt háború tört ki, és a felszín lakhatatlanná vált. Központi szereplőnk, egyben narrátorunk Jesús (Omar Munoz) egyike... Tovább »

Halálos futam 2000

Halálos futam 2000

szeptember 29, 2022 No Comments »

Amerikát totális diktatúra uralja, az elnyomott tömegek pedig a minden évben megrendezésre kerülő, közutakon zajló, transzkontinentális autóverseny őrjöngő imádatával enyhíthetik nagy-nagy elnyomottságuk felett érzett bánatukat: az eszeveszett futam alatt minden... Tovább »

A fegyvertelen katona

A fegyvertelen katona

szeptember 24, 2022 No Comments »

A film Desmond Doss életéről szól, aki a virginiai Lynchburg városában nőtt fel testvérével és szüleivel, köztük a háborús veterán édesapjával. Fiatalkoráról nem sokat tudunk, de azok a lényeges momentumok... Tovább »

Donnie Darko

Donnie Darko

szeptember 24, 2022 No Comments »

1988. október elsején Donnie Darko ellátogat pszichológusához, ahova szülei küldték a múltban történt cselekedetei miatt. Donnie alvajáró és látomásai vannak, amiben egy Frank nevezetű, torz nyúljelmezt viselő férfi jelenik meg... Tovább »

A gömb

A gömb

szeptember 19, 2022 No Comments »

A Csendes-óceán mélyén egy háromszáz éve ott pihenő űrhajóra bukkannak. Egy négyfős kutatócsapatnak kell kiderítenie, hogy a földönkívüli eredetűnek titulált jármű honnan és miként került oda. A csapat kutatása váratlan... Tovább »

A fiú és a kutyája

A fiú és a kutyája

szeptember 15, 2022 No Comments »

Egy apokaliptikus világban felértékelődnek a szükségletek. Amit nyugalmi környezetben természetesnek veszünk és talán megfelelően értékelni is elfelejtjük – élelem, ivóvíz -, az szélsőséges helyzetben igencsak felértékelődik. Úgy tűnik már 1975-ben... Tovább »

Gravitáció

Gravitáció

szeptember 15, 2022 No Comments »

JA Hubble űrteleszkópon végez munkát Dr. Ryan Stone, miközben Matt Kowalsky egy új, az űrruhában való navigálást lehetővé tevő jetpacket próbál ki. Eközben az oroszok megsemmisítik egy kiöregedett műholdjukat, melynek... Tovább »thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı