Apos†ol.†v

július 29, 2022 No Comments »

Amióta ember él a földön, létezik a vallás is. Az ember ugyanis szünet nélkül keresi a válaszokat élete legnagyobb kérdéseire, próbálja felfejteni azt a rejtélyt, ami ő maga. Ám eközben ráébred, hogy nem tud önmaga számára kielégítő választ találni – valami saját magán túlira van igénye. Így hát elkezd keresni, kutatni az ég felé. Megteremti ennek a keresésnek az intézményes formáit, vagyis a világ nagy vallásait. A kereszténység hitének alapja, hogy itt nem pusztán az ember istenkereséséről van szó, hanem alapvetően arról, hogy Isten keresett meg minket; nem mi találtuk ki Őt, hanem Ő mondta el magát nekünk. Ennek fényében nem feledkezik meg arról, amit Jézus mond:

„Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet. Senki sem juthat el az Atyához, csak általam”. Ez azt jelenti, hogy Jézus az emberi nem tökéletes útja Isten felé, Ő az Igazság teljessége, és csak Ő tud a végső válasza, élete lenni.

Ezzel együtt a hívő ember tiszteletben tartja a többi vallást. „Az Egyház a többi vallásokban elismeri, hogy »árnyékban és képekben« ugyan, de Istent keresik. Még nem ismerik Őt, de közel van hozzájuk, hiszen Ő ad mindenkinek életet […], és azt akarja, hogy minden ember üdvözüljön. Így az Egyház mindent, ami a vallásokban igaz és jó, úgy tekint, »mint előkészületet az evangéliumra, és mint annak ajándékát, […] aki megvilágosít minden embert, hogy élete legyen«”

Az oldal fenntartása jelenleg önerőből történik, ami ma nem annyira egyszerű dolog. Mint a legtöbb ingyenes kezdeményezés, ez az oldal sem termel profitot. Ugyanakkor – mint azt bizonyára jól tudjátok – a fenntartása,fejlesztése pénzbe kerül, amit az idők végezetéig nem tudom finanszírozni. Ezért kérlek, hogy anyagi lehetőségeidhez mérten támogasd oldalunkat az alábbi lehetőség szerint:

Banki átutalás:

Támogatásodat a következő bankszámlára várjuk:

Név: Truczer Zoltán

trucinabu@gmail.com

Számlaszám: 1 0 9 1 8 0 0 1 – 0 0 0 0 0 0 31 – 1 9 8 0 0 0 0 4

Bank: U n i C r e d i t B a n k Z R t.

Külföldi (Nemzetközi) utalás esetén ezek szükségesek:

SWIFT kód: BACXHUHB
IBAN kód: HU45 1091 8001 0000 0031 1980 0004

Az átutalás közlemény rovatába ne felejtsd el beírni:

Affection Project – Felhasználói Név – TÁMOGATÁS -, ahol értelemszerűen a felhasználói név a te saját felhasználói neved.

Várom az ötleteket,tanácsokat is,az oldallal kapcsolatban.

Amennyiben úgy érzed, hogy az oldal valamilyen pluszt adott neked, és örülnél, ha még sokáig fennmaradna, új szekciókkal bővülne, kérlek támogasd a működését. Szeretnék nagyobb szervert, tárhelyet, hogy még több nagyszerű témákat olvassunk, nézzünk és hallgassunk. Ehhez kérem a segítségeteket! Köszönöm!

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration