A hasonmás

október 31, 2022 No Comments »

A félénk Simon teljesen tehetetlennek érzi magát élete alakulását illetően; munkatársai keresztülnéznek rajta, anyja megveti, álmai asszonya pedig ügyet se vet rá. Amikor új kolléga érkezik a munkahelyére, elkeseredése csak tovább fokozódik, James ugyanis fizikailag pontos mása Simonnak, személyiségében azonban gyökeresen eltér tőle: magabiztos, karizmatikus és szeretik a nők. Simon legnagyobb rémületére hamarosan azt veszi észre, hogy James nemcsak a saját életét irányítja, de kezdi átvenni az uralmat Simon ügyei felett is.

A Nagy-Britanniában ismert komikus és TV-s személyiség, Richard Ayoade bemutatkozó nagyjátékfilmje, a Submarine az egyik legüdébb és legerősebb bemutatkozás volt az utóbbi években, szerelmes tinikről szóló humoros coming-of-age filmje azon túl, hogy író-rendezője rajong a francia újhullámért, arról is árulkodott, hogy egy egyéni hangú és látásmódú, meglepően érett alkotóval van dolgunk.


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı