Titkolt Életek

Tabu/A hit próbája

Tabu/A hit próbája

október 11, 2022 No Comments »

Vajon hol húzódik az a határ, ameddig elmehet az ember hite bizonyítására? Nos, úgy tűnik, a világ egyes vidékein igen messze? Thaiföldön Istenhez való hűségük jeleként a legmegszállottabbak zászlórudakat, esernyőnyeleket... Tovább »

Tabu/Önfeláldozás

Tabu/Önfeláldozás

október 2, 2022 No Comments »

A sorozat olyan szokások és praktikák nyomába ered, melyek egyes társadalmakban a mindennapok részét képezik, máshol viszont szigorúan illegális és büntetendő a gyakorlásuk. Annak érdekében, hogy elnyerjék az istenek jóindulatát,... Tovább »

Tabu/Tűzpróbák

Tabu/Tűzpróbák

október 2, 2022 No Comments »

Pápua Új-Guineában a felnőttkor küszöbére ért fiúk tűzön lejtett tánccal tesznek tanúbizonyságot róla, hogy érdemesek őseik féltve őrzött titkainak megismerésére; Indiában a férfiak még a bikaszarv általi átdöfetést is megkockáztatják,... Tovább »

Tabu/Kívülállók

Tabu/Kívülállók

október 2, 2022 No Comments »

Szinte minden társadalomnak vannak olyan tagjai, akik valamilyen – olykor egészen meghökkentő – okból képtelenek a beilleszkedésre. Ők a kívülállók, a kirekesztettek, a közösség falain kívül élők – akik közül... Tovább »

Tabu/Gyomorforgató ételek

Tabu/Gyomorforgató ételek

október 2, 2022 No Comments »

Az “ínyencség” és a “csemege” kifejezés hallatán hajlamosak vagyunk kizárólag a saját konyhánk remekeire gondolni, holott vannak vidékei a világnak, ahol a különféle lárvák, férgek és csótányok – netán egy... Tovább »

Tabu/Beavatási rítusok

Tabu/Beavatási rítusok

október 2, 2022 No Comments »

Minden kultúrának megvannak a saját – tájról tájra erősen különböző – rítusai és szabályai. A sorozatban a világ legbizarrabb és legellentmondásosabb praktikáit tárjuk a nézők elé… Mi késztet valakit arra,... Tovább »

Tabu/Extrém gyerekek

Tabu/Extrém gyerekek

szeptember 25, 2022 No Comments »

Legtöbbünk számára a gyermekkor az ártatlanság, a védettség és a felfedezés időszaka. Vannak azonban olyan kicsinyek, akiknek egészen más fogalmak kapcsolódnak legfogékonyabb életperiódusukhoz. Ön például hagyná, hogy hároméves kisfia pénzért... Tovább »

Tabu/Extrém gyógyítók

Tabu/Extrém gyógyítók

szeptember 25, 2022 No Comments »

Számos betegséget, amit még nem is olyan régen teljesen reménytelennek ítéltek, ma már világszerte hatékonyan kezelnek a csúcstechnológiájú műtétek és gyógyszerek segítségével. De az egészség még a tudomány korában is... Tovább »

Tabu/Elhízás

Tabu/Elhízás

szeptember 23, 2022 No Comments »

Bár a nyugati társadalmak értékrendje a soványságot díjazza, és a kövérséget, mint egészségtelen, önpusztító dolgot, elítéli, az utóbbi időben mégis egy új világjárvány van terjedőben: a kóros elhízás? A film... Tovább »

A féltestű asszony

A féltestű asszony

szeptember 19, 2022 No Comments »

Kenny Easterday-nek nincsen lába, mivel gyermekkorában, egész pontosan hat hónaposan mindkettőt amputálták. A lába sem fejlődött rendesen, akárcsak a gerince, és az orvosok úgy döntöttek, lábának csontszövetével egészítik ki a... Tovább »

Tabu/A halál ritusai

Tabu/A halál ritusai

szeptember 17, 2022 No Comments »

A haláltól a világ minden táján félnek az emberek, ezért előszeretettel burkolják misztikus ködbe, veszik körbe misztikus rítusokkal a túlvilágba való átlépés pillanatait – a film ezeket a meghökkentő szokásokat... Tovább »

A vér kötelez

A vér kötelez

július 21, 2022 No Comments »

A film alapjául Jimmy Santiago Baca személyes tapasztalatai szolgáltak. Középpontjában 3 volt-barát áll: Paco, Cruz és Miklo. A történet 1972-ben kezdődik, a Három jóbarát egy Los Agelesi klán tagja. Mindhármuk... Tovább »

Titkos Szekták

Titkos Szekták

július 20, 2022 No Comments »

Vallásos, kénköves Armageddon, vagy űrből érkező látogatók – az USA-ban különböző okokból jönnek össze csoportok, hogy megszállottságukat kiéljék… “A történelem titkos lapjai” című sorozat feltárja a világ ikonikus helyei, úttörő... Tovább »thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı