Az “ínyencség” és a “csemege” kifejezés hallatán hajlamosak vagyunk kizárólag a saját konyhánk remekeire gondolni, holott vannak vidékei a világnak, ahol a különféle lárvák, férgek és csótányok – netán egy kígyó még dobogó szíve? – képezik az asztal legszebb díszét. A vietnami éttermekben gyógyító hatásuk miatt igazi különlegességszámba mennek a mérgeskígyók, melyeket, hogy húsuk biztosan friss legyen, élve, a kedves vendég előtt szeletelnek fel a pincérek. Japánban már némiképp kiegyenlítettebbek az ember és állat közötti erőviszonyok, lévén a több száz dolláros gömbhal-vacsorába a szakács figyelmetlensége esetén nem csak az étek, de az elfogyasztója is könnyen belehalhat.
Ebből a szempontból az egyik manhatteni elitklub viszont kifejezetten biztonságosnak mondható: az itt felszolgált tarantulahús, medvekarom és disznóhere biztosan nem mérgező, s tulajdonosaik garantáltan nem élnek már, amikor földi maradványaik az estélyis-szmokingos vendégek elé kerülnek.
Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..