Tabu/Extrém gyógyítók

szeptember 25, 2022 No Comments »

Számos betegséget, amit még nem is olyan régen teljesen reménytelennek ítéltek, ma már világszerte hatékonyan kezelnek a csúcstechnológiájú műtétek és gyógyszerek segítségével. De az egészség még a tudomány korában is sokak számára leginkább hit kérdése. A venezuelai Quivayo hegyvidéki dzsungelében Maria Lionza istennő követői szerint a segítség a megszállottak szájából jön. Az istennő kultusza az őslakos, az európai és az afrikai tradicionális hitvilágban gyökerezik. A hívők egyike Richard Sandoval Bonia, aki dobokat készít. Hangszerei azonban többre képesek a puszta zenénél, mivel Richard másik hivatásának is ezek az eszközei. Richard ugyanis sámán, aki hagyja, hogy a szellemek megszállják a testét.

Amikor megszáll egy szellem, az olyan, mintha álmodnék. Ő irányítja a testem, én meg csak álmodom tovább – vall a megszállásról. Dobszó jelzi a hétvégi szertartás kezdetét. Az ütemes ritmus segít abban, hogy Richard transzba essen, feloldódjanak a gátlásai és megnyíljon a testét megszálló szellemek előtt. Egy Maria Lionza papnő, egy banco segít Richardnak, hogy megidézze a szellemeket. Először is rummal locsolja meg a testét. A rum a hiedelem szerint táplálja vagy odacsábítja a szellemeket.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı