Tabu/Extrém gyerekek

szeptember 25, 2022 No Comments »

Legtöbbünk számára a gyermekkor az ártatlanság, a védettség és a felfedezés időszaka. Vannak azonban olyan kicsinyek, akiknek egészen más fogalmak kapcsolódnak legfogékonyabb életperiódusukhoz. Ön például hagyná, hogy hároméves kisfia pénzért boxoljon a ringben? Vagy hogy borotvapengékkel összekaszabolja magát, vallásos hitét bizonyítandó? De hogy az ellenkező véglet mellett se menjünk el szó nélkül: Ön mit tenne, ha gyermeke még iskoláskorában se akarna lemondani az anyatejről? A film a gyermekkor legsokkolóbb tabutémáit veszi sorra… A sorozat olyan szokások és praktikák nyomába ered, melyek egyes társadalmakban a mindennapok részét képezik, máshol viszont szigorúan illegális és büntetendő a gyakorlásuk.

A legtöbbünk számára a gyermekkor az ártatlanság, a védettség és a felfedezés időszaka. Vannak azonban olyan kicsinyek, akiknek egészen más fogalmak kapcsolódnak legfogékonyabb életperiódusukhoz. Ön például hagyná, hogy hároméves kisfia pénzért bokszoljon a ringben? Vagy hogy borotvapengékkel összekaszabolja magát, vallásos hitét bizonyítandó? De hogy az ellenkező véglet mellett se menjünk el szó nélkül: Ön mit tenne, ha gyermeke még iskoláskorában se akarna lemondani az anyatejről?

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı