Keoma

szeptember 24, 2022 No Comments »

[Production Year: 1976]: Az amerikai polgárháború után Keoma, a félvér férfi visszatér szülőföldjére, apjához. Összetalálkozik három féltestvérével, akik gyűlölik őt. Keoma megment egy terhes nőt, akit azzal vádolnak, hogy elkapta a pestist. A közeli városban is tombol a pestis, a három testvér pedig nem engedi, hogy gyógyszereket vigyenek az embereknek, inkább a helyi bányába terelik őket. Keoma felveszi a harcot a város irányítóival, ennek következtében meghal Keoma régi barátja, a már alkoholizmusban szenvedő George. Miután túszul ejtették, Keoma apja is meghal, főhősünket pedig kikötözik egy kerékre, amely a város főutcáján található. De akkor feltűnik a terhes nő, aki kiszabadítja a férfit.

A Keomáról azt tartják, hogy egyike az utolsó spagettiwesterneknek, tulajdonképpen az utolsó olyan olasz vadnyugati film, amely nagy megbecsülést vívott ki magának. A Keoma tiszteleg a korábbi westernek előtt, és a tipikus momentumok is fellelhetők benne, mint például a pisztolypárbaj, az antihős főszereplő és a jellegzetes zene, valamint az időlassítások. A filmet a rajongók és a kritikusok is a valaha készült egyik legjobb westernfilmnek tartják.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı