Kalandos

Robin Hood nyila

Robin Hood nyila

május 27, 2023 No Comments »

Production Year: [1976]: A Tell Vilmos tévésorozat mellett “Robin Gúd nyila” volt a felelős 42 évvel ezelőtt azért, hogy az sztk-kat ellepték a kilőtt szemű és a házi készítésű nyilaktól... Tovább »

Tarzan, a majmok ura

Tarzan, a majmok ura

április 3, 2023 No Comments »

Production Year:[1984]: Fiatal férfi áll az elegánsan berendezett Edward-korabeli szalon közepén és vadul azt kiáltja: „Két énem van, az egyik Earl of Graystone, a másik egy vadember!” Hugh Hudson filmje... Tovább »

Tarzan és a rejtélyes dzsungel

Tarzan és a rejtélyes dzsungel

április 3, 2023 No Comments »

Production Year:[1955]: A fehér orvvadászok állandó célpontjául szolgáló állatokat ismét komoly veszély fenyegeti. Tarzan úgy próbálja megmenteni a Burger által hajszolt halálra ítélt vadakat, hogy a folyón keresztül a Sukuluk... Tovább »

Tarzan és az ördögi nő

Tarzan és az ördögi nő

április 3, 2023 No Comments »

Production Year:[1953]: Tarzannak ezúttal egy elbűvülően szép, ám annál veszedelmesebb ellenséggel kell megküzdenie. Lyra, az “elefántcsont királynő” egy orvvadászokból álló banda vezetője, akik egy napon azzal a hírrel térnek vissza... Tovább »

Tarzan és a sellők

Tarzan és a sellők

április 2, 2023 No Comments »

Production Year:[1948]: Tarzan halászat közben egy gyönyörű sellőt fog ki. A szépséges Mara Aquataniából szökött meg, mert nem akar hozzámenni a rossz hírű Baluhoz. Ám Balu és emberei a lány... Tovább »

A három testőr

A három testőr

február 14, 2023 No Comments »

Production Year:[1948]: D`Artagnan, a fiatal vidéki nemes izgalmas kalandjai, aki azért jön Párizsba, hogy belépjen a muskétások közé. Résztvesz csetepatékban, találkozik szerelemmel, gyűlölettel, és amikor lobbanékonysága politikai cselszövésekbe sodorja, a... Tovább »

A francia kalóz szeretője

A francia kalóz szeretője

január 30, 2023 No Comments »

Production Year:[1944]: Miután elege lesz a londoni társasági életből Dona St. Columb 2 gyermekével vidéki otthonukba költözik. A szolgája, William egy francia kalóznak is dolgozik, aki hajójával és legénységével partközelben... Tovább »

A fekete kalóz

A fekete kalóz

január 30, 2023 No Comments »

Production Year:[1926]: A Fekete kalóz egy 1926-ban készült amerikai néma akció-kalandfilm, amelyet teljes egészében kétszínű Technicolorban forgattak egy kalandorról és a kalózok “társaságáról”… / The film begins with the looting... Tovább »

A fekete hattyú

A fekete hattyú

január 29, 2023 No Comments »

Production Year:[1942]: A híres kalózvezért, Henry Morgant az angol király Jamaica kormányzójává nevezi ki. Ennek azonban ára van, neki és embereinek fel kell hagynia a kalózkodással. Morgan sokakat, köztük a... Tovább »

Hét tenger ördöge

Hét tenger ördöge

január 29, 2023 No Comments »

[Production Year:1940]: A 16. században az I. Erzsébet angol királynő és a spanyol uralkodó, II. Fülöp közötti hatalmi harcban Geoffrey Thorpe, a kalandor, az angol korona szolgálatában áll. A királynő... Tovább »

Tarzan és a betolakodók

Tarzan és a betolakodók

január 29, 2023 No Comments »

Production Year:[1947]: A második világháborút követően a nagy állatkertek szeretnék felújítani állatállományukat, ezért sorozatos expedíciók indulnak Afrikába. Oda tart Tanya, a szép állatidomárnő is, fondorlatos kísérői társaságában. Ugyan megegyeznek a... Tovább »

Tarzan és a leopárdnő

Tarzan és a leopárdnő

január 29, 2023 No Comments »

Production Year:[1946]: Amíg Tarzanék Zambesibe látogatnak, híreket kapnak arról, hogy leopárdok pusztítottak el egy egész karavánt. Tarzan, aki ismeri a nagymacskákat, nem hiszi el a történetet. Lázár, a fél-bennszülött közegészségügyi... Tovább »

Egymillió évvel ezelőtt

Egymillió évvel ezelőtt

január 21, 2023 No Comments »

Production Year:[1966]: Raquel Welch és John Richardson egy ősi párt játszik, akiket a törzsük elűz, ezért egyedül kell szembenézniük a rájuk leselkedő veszélyekkel… / Caveman Tumak (John Richardson) is banished... Tovább »

Tarzan és az amazonok

Tarzan és az amazonok

január 15, 2023 No Comments »

Production Year:[1945]: Jane londoni látogatásból visszatérve angol kutatókat hoz magával a dzsungelbe. Sir Guy Henderson és társa, Anders véletlenül megpillant egy olyan ékszert Cheeta markában, amelyet a majom az amazonoktól... Tovább »

Némó kapitány

Némó kapitány

január 15, 2023 No Comments »

[Production Year:1954]: A történet 1868-ban játszódik. A tengerészek között nyugtalanító híresztelések keringenek egy titokzatos tengeri szörnyről, amely a Csendes-óceánon közlekedő hajókat megtámadja és elsüllyeszti. A babonás tengerészek a dupla bér... Tovább »

Tarzan diadala

Tarzan diadala

december 11, 2022 No Comments »

Production Year:[1943]: Tarzan és Jane mostohafia leesik egy magas szikláról, miközben éppen rábukkan Palandrya elrejtett városára, de Tarzan szerencsére megint időben érkezik. Jane éppen Európában tartózkodik és onnan értesíti férjét... Tovább »

Tarzan és a sivatag titka

Tarzan és a sivatag titka

december 11, 2022 No Comments »

Production Year:[1943]: Amikor Tarzan, a fia és Cheeta, a csimpánz gyógyfüvet szedni indulnak, idegen embereket fedznek fel a dzsungelban. Náci ügynökök tevékenykednek ugyanis a szomszédos területeken, és félő, hogy befolyásuk... Tovább »

Tarzan New Yorkban

Tarzan New Yorkban

november 13, 2022 No Comments »

Production Year:[1942]: Tarzan Afrika dzsungelében kalandos és békés életet él családjával, Jane-nel, a Kölyökkel és Cheeta majmával. Tarzan dzsungelében leszáll egy repülőgép, oroszlánvadászokkal. No persze ez csak álca, mert a... Tovább »

Tarzan titkos kincse

Tarzan titkos kincse

november 12, 2022 No Comments »

Production Year:[1941]: Folytatódik Tarzan, Jane, Kölyök és Cheeta kalandos története Tarzan afrikai dzsungelében. Minden nap úszással kezdődik. Cheeta is vesz úszóleckéket. Kölyköt minden érdekli, ami a civilizációról szól, mint például... Tovább »

Tarzan és fia

Tarzan és fia

október 18, 2022 No Comments »

Production Year:[1939]: Lezuhan egy repülő és az egyetlen túlélő egy csecsemő. Csita találj rá és elviszi Tarzannak és asszonyának. Jane ragaszkodik hozzá, hogy ők neveljék fel az elárvult fiút és... Tovább »

Tarzan szökése

Tarzan szökése

október 13, 2022 No Comments »

Production Year:[1936]: Tarzan és Jane békésen éldegélnek a dzsungelben, ám váratlanul felbukkan Jane két angol rokona és egy hozzájuk csapódó vadász, akinek az a terve, hogy elrabolja Tarzant, hogy egy... Tovább »

Tarzan és asszonya

Tarzan és asszonya

október 11, 2022 No Comments »

Production Year:[1934]: Harry Holt, Jane régi barátja, visszatér a dzsungelba. Bár előző útján majdnem otthagyta a fogát, kapzsi lelke nem nyugszik, amíg meg nem szerzi a vadon mélyén nyugvó legendás... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı