Tarzan és a leopárdnő

január 29, 2023 No Comments »

men-retroProduction Year:[1946]: Amíg Tarzanék Zambesibe látogatnak, híreket kapnak arról, hogy leopárdok pusztítottak el egy egész karavánt. Tarzan, aki ismeri a nagymacskákat, nem hiszi el a történetet. Lázár, a fél-bennszülött közegészségügyi biztos, újraélesztette a fanatikus leopárdemberek szektáját, akik szertartásaik során titkos barlangjukban emberi áldozatokat mutatnak be. Amikor Tarzan megtudja, hogy egy csoport iskolás lányt foglyul ejtettek a leopárdemberek, segítségükre indul, de őt, Jane-t és a gyereküket is elrabolják, és a barlangba viszik… / Tarzan egy angol főnemes, Lord Greystoke fia, akit – szülei halála után – az afrikai dzsungelben élő emberszabású majmok nevelnek fel.

Erejét és érzékszerveit tekintve felnőtt korára szinte természetfelettinek nevezhető képességekre tesz szert. Tarzan egyike a legtöbbet megfilmesített kitalált személyeknek. A legtöbb filmnek nem volt irodalmi előzménye, és sokszor el is tértek az eredeti regényektől, különösen a némafilm korszak után. Sok filmben Tarzannak gondot okoz a beszéd, és az erdőben él, ellentétben a regényekkel, ahol megtalálása után Angliában vagy afrikai birtokain él, és csak akkor tér vissza a dzsungelbe, ha a szükség rákényszeríti vagy a kedve úgy tartja.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı