Tarzan diadala

december 11, 2022 No Comments »

men-retroProduction Year:[1943]: Tarzan és Jane mostohafia leesik egy magas szikláról, miközben éppen rábukkan Palandrya elrejtett városára, de Tarzan szerencsére megint időben érkezik. Jane éppen Európában tartózkodik és onnan értesíti férjét a háború kegyetlenségeiről és a nácik rémtetteiről. Tarzan azonban váltig azt hangoztatja, hogy őt nem érdekli a politika. Ám a politika figyel fel Tarzanra: német expedíciós egység érkezik a dzsungelbe és miközben Tarzan az egyik magát angol kutatónak kiadó német katonát ápolja, a többiek megszállják Palandryát. Tarzan még ekkor sem lát semmi indokot arra, hogy közbe avatkozzon, ám amikor a németek a többiekkel együtt őt is fogságba ejtik, megszervezi a lázadást és Palandrya lakóival együtt kiűzi a betolakodókat.

[Synopsis]: Zandra, white princess of a lost civilization, comes to Tarzan for help when Nazis invade the jungle with plans to conquer her people and take their wealth. Tarzan, the isolationist, becomes involved after the Nazis shoot at him and capture Boy: “Now Tarzan make war!”

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration