Igaz Történetek

Ártatlanok

Ártatlanok

november 18, 2022 No Comments »

Kolostor, háború, kiszolgáltatott nők, hit és bátorság. Mialatt tél van, és csend, és hó, és halál. Anne Fontaine festményszerűen gyönyörű legújabb filmje most is napokig kísérteni fog. A történet egy... Tovább »

Sorozatgyilkosok

Sorozatgyilkosok

szeptember 23, 2022 No Comments »

A sorozatgyilkos olyan ember, aki három vagy több embert gyilkolt meg, három vagy több bűneset során bizonyos idő alatt, elsősorban pszichikai okokból. Vannak bizonyos hosszúságot elérő szünetek a gyilkosságok között,... Tovább »

Dunkirk

Dunkirk

augusztus 4, 2022 No Comments »

A film valós eseményeket dolgoz fel: 1940-ben a francia Dunkerque városban több százezer brit, francia és belga katonát kerítenek be a német csapatok. Az Egyesült Királyság megmentésük érdekében elindítja a... Tovább »

Októberi csecsemő

Októberi csecsemő

július 25, 2022 No Comments »

Ahogy a függöny felemelkedik, Hannah bátortalan lépésekkel lép a színpadra, első darabjában a főiskolán. De alighogy belekezd szerepe eljátszásába, összeesik a megdöbbent közönség előtt. Miután számos vizsgálaton megy keresztül, minden... Tovább »

The Amityville Horror

The Amityville Horror

július 25, 2022 No Comments »

Hűvös volt Amityville-ben. Az utcák csendesek voltak, csakúgy, mint az Ocean Avenue 112-es ház. Mindenki aludt, Butch kivételével, aki a szobájában tűnődött. Minél inkább belemerült a gondolataiba, annál eltökéltebb lett,... Tovább »

Átnevelő tábor

Átnevelő tábor

július 25, 2022 No Comments »

Az Átnevelőtábor című film) roppant érzékeny témával, a deviáns gyerekek számára létrehozott átnevelő-büntetőtábor jelenséggel foglalkozik, és a rendező, Christan Duquay témaválasztása nem volt véletlen. Igaz történetet dolgozott fel, hiszen szerte... Tovább »

Schindler/Az igaz történet

Schindler/Az igaz történet

július 25, 2022 No Comments »

Oskar Schindler üzletember, gyártulajdonos, aki mintegy 1200 zsidó életét mentette meg a holokauszt során azzal, hogy lőszer- és edénygyáraiban alkalmazta őket Lengyelország, illetve a mai Csehország területén. 1908. április 28-án... Tovább »thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı