The Amityville Horror

július 25, 2022 No Comments »

Hűvös volt Amityville-ben. Az utcák csendesek voltak, csakúgy, mint az Ocean Avenue 112-es ház. Mindenki aludt, Butch kivételével, aki a szobájában tűnődött. Minél inkább belemerült a gondolataiba, annál eltökéltebb lett, hogy egyszer és mindenkorra megoldja a problémáit. Butch elővette a 0,35-ös kaliberű Marlin puskát, a második emeleti nappaliból, ahol több fegyvert tartottak, és csendben, de határozottan elindult szülei felé. Belépett a hálószobájukba, majd kettőt lőtt az apjába, Ronald DeFeoba. Az első lövés a hátát érte, a veséjén ment keresztül és a mellkasán jött ki a golyó, majd a második lövést a gerincébe kapta.

Az édesanyja felébredt, de nem volt ideje reagálni, hiszen ismét két lövés következett, amely az asszony bordáját érte, ezáltal összeesett a jobb tüdeje, majd lassan meghalt.

Mivel volt négy fiatalabb testvére, elindult feléjük, a két öccse, John és Mark voltak a következő áldozatai. A srácok egy ágyon osztoztak és a lövést közelről kapták, mindketten belehaltak. Végül belépett húgai, Dawn és Allison szobájába. Ahogy Butch kinyitotta az ajtót Allison felébredt és felnézett, de a fejébe golyót kapott és azonnal szörnyet halt. Ezek után Butch a fegyverét Dawn-ra irányította és a bal arcát lőtte meg.

Kevesebb, mint tizenöt perc alatt Ronald “Butch” DeFeo hidegvérrel és brutálisan megölte családtagjait, majd nyugodtan lezuhanyozott, levágta szakállát, aztán farmerbe és munkaruhába öltözött. Ezután fogta a véres ruháját és puskáját bepakolta őket egy párnahuzatba és a kocsijába ült, elhajtott egészen Brooklynig, ahol a párnahuzatot és annak tartalmát egy viharfolyóba dobta. Butch állította, hogy családja egy tömeggyilkos áldozata lett, ám tanúvallomása nem ezt sugallta. Másnap pedig bevallotta, hogy a tragédia mögött ő maga áll és a pincéből kiszűrődő hang késztette minderre. Ezután természetesen bűnösnek találták és 1975. november 21-én huszonöt év börtönbüntetésre ítélték a Green Haven korrekciós intézetben, a New York-i Beekman-ban.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı