9-es terv a világűrből

szeptember 30, 2023 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1959]: A film több zsánert is egyesít magában: vámpír- és zombihorror, dráma, sci-fi (földönkívüli „inváziós film”), krimi és áldokumentumfilm. Űrlények szállják meg a Földet, akik egy olyan fegyvert készítenek, amivel ki tudják irtani az egész emberiséget. A „9-es terv” az idegenek tervére utal: életre kelteni a holtakat, hogy azok segítsék az ufókat a pusztításban. Jeff Trent repülőgép-pilótának és másodpilóta társának, Dannynek kell legyőznie a földönkívüli fenyegetést és a zombikat is.

Ez volt Lugosi Béla utolsó filmszerepe: néhány, a film cselekményéhez lazán kapcsolódó jelenetben szerepel (ghoul a temetőben). A filmben maga Ed Wood is felbukkan néhány másodpercre egy újságot tartó férfi szerepében.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı