Az apáca története

május 29, 2023 No Comments »

[Production Year:1959]: Az elkötelezett apáca kételkedni kezd vallásos elhivatottságában, amikor a második világháború súlyos csapást mér hazájára és családjára… Fiatalon egy kolostorban orvoslást tanult. Később a Kongó vidékén egy kórház ateista orvosa mellé osztották be, aki megpróbált benne kétségeket ébreszteni hitével kapcsolatban. Az emberfeletti munka felemésztette az erejét, és súlyos betegségéből felgyógyulva hazaküldték.

A háború idején hite segítségével megpróbál felülemelkedni az embertelen borzalmakon, s amikor arra kérik, hogy hazája érdekében vegyen részt az ellenállásban, nem tud nemet mondani. Miután az értelmetlen mészárlás édesapja életét követeli, rádöbben, hogy gyűlölni is tud.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı