Nyomozás Krisztus holtteste után

október 15, 2023 No Comments »

Production Year:[1986]: Tiberius császár azzal bízza meg hűséges emberét, Taurust, hogy menjen el Palesztinába és keresse meg egy Názáreti Jézus nevű lázadó holttestét. A zsidó férfit három évvel azelőtt feszítették keresztre, és az a szóbeszéd járja róla, hogy feltámadt. A császár megbízottjának érkezése felkavarja a távoli provincia életét, különösen a helytartó, Pontius Pilatus nyugalmát. Taurus meg van győződve arról, hogy rövid idő alatt teljesíti a küldetését, hisz csak egy csalót kell lelepleznie… Rendező: Damiano Damiani.

Damiani tanulmányait a brerai Képzőművészeti Akadémián végezte el. 1946-tól 10 évig csak rövid- és dokumentumfilmeket forgatott. 1958-1960 között forgatókönyvíróként dolgozott. 1959 óta játékfilmeket rendez. Az 1960-as évek hozták meg számára a sikert. Légzési elégtelenségben hunyt el 2013. március 7-én Rómában.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı