Visszaszámlálás

december 14, 2022 No Comments »

13649149Production Year:[1986]: Sanyi egy termelőszövetkezet buszvezetője, albérletben lakik feleségével és kisfiával. Hogy ötről hatra jusson, csillagászati áron megvásárolja a szövetkezet árverésre bocsátott teherautóját, és fuvarozó vállalkozó lesz. Eleinte minden jól megy, építkezésbe fognak. Az állandó konfliktusok és a túlfeszített munka következtében azonban Sanyi gerince megroppan. Most Jutka veszi át a „kormányt”, ő is vállalkozásba kezd: varrodát nyit, ahol Sanyi is hasznossá teheti magát.

Ám a megrokkant férfi folyton iszik, veszekedéseik mindennaposak. Kénytelenek eladni a teherautót, amelynek a volánja mögé – új vállalkozóként – a korábbi sofőr ül.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration