Ne bántsátok a feketerigót!

november 1, 2022 No Comments »

men-retroProduction Year:[1962]: Az 1930-as években Alabama állam a rasszizmus melegágya volt. Amikor az egyik alabamai kisvárosban megerőszakolnak egy fiatal fehér nőt, szinte mindenki azt feltételezi, hogy csakis egy fekete tehette. A helyi rendőrség hamar meg is találja a gyanúsítottat, a tagbaszakadt Tom Robinson személyében, akit több szemtanú is látott a bűntény közelében. A fekete Robinson esélyei a felmentésre szinte a nullával egyenlőek – csak idő kérdése, hogy a bíróság halálra ítélje, ha a felbőszült tömeg nem szolgáltat előbb igazságot és nem lincseli meg a férfit.

A város köztiszteletben álló, végsőkig toleráns és tisztességes ügyvédje, Atticus Finch mindenki legnagyobb megdöbbenésére vállalja Robinson védelmét – tudván, hogy ezzel a döntéssel karrierjét teszi kockára.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration