Poncius Pilátus

május 31, 2023 No Comments »

Production Year:[1962]: Tiberius császár nyugtalan a keleti tartomány és Izrael népe miatt. Helytartójának Poncius Pilátust nevezi ki, aki teljes bizalmát élvezi. Judea ellenségesen fogadja a hódítót, Samaria csöndes, Heródes földjén pedig egy új próféta, Jézus okoz zavargásokat. Poncius Pilátus nagy tettet akar végrehajtani. A zsidó helytartótanács ellenzése ellenére hozzákezd Samariában a vízvezeték megépítéséhez. A nép javát akarja, nem pedig elvakult vallásuk következtében tömegek pusztulását a vízhiány miatt.

Ezt azonban nem tudja fedezni csupán római pénzből, szüksége van az adók egy részére, amit a helytartótanács Istenük dicsőségére szed. Az erőszak azonban erőszakot szül.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration