Van, aki forrón szereti

október 27, 2022 No Comments »

02Production Year:[1959]: Joe szaxofonos és Jerry nagybőgős, az 1920-as évek végén mint dzsessz-zenész tengeti valahogy életét. Véletlenül tanúi lesznek egy maffiás leszámolásnak, mire Kamáslis Colombo bandája a nyomukba szegődik. Kényszerhelyzetükben mind a ketten nőnek öltöznek át, s így ismeretlenül egy leányzenekar tagjai lesznek, amely floridai vendégszereplésre utazik. Joe, alias Josephine, beleszeret a vonzó-naív Sugar Kane-be. Hogy közelebb férkőzhessen hozzá, egy további szerepbe bújik: milliomosként próbálja meghódítani a szívét. Jerry, alias Daphne ugyancsak szerelmi kalandba keveredik: a milliomos III. Osgood Fielding lángra lobban a nőnek vélt nagybőgős iránt.

A milliomos segítségével sikerül az üldözötteknek otthagyniuk az együttest, s ezek után Joe Sugar legnagyobb örömére felfedi igazi énjét. Amikor Osgood házassági ajánlatára Jerry is leveti az álarcot, az rendíthetetlen nyugalommal megállapítja, hogy “senki sem tökéletes”.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı