Komédiás/Plusz

Frances Ha

Frances Ha

december 3, 2023 No Comments »

Production Year:[2012]: Vannak filmek, amelyek annyira összenőnek a főszereplőikkel, hogy igazából már nem is tudod, valójában a főhős szeleburdi vagy a film az, és egyáltalán csak a karaktert szereted vagy... Tovább »

Galaxis útikalauz stopposoknak

Galaxis útikalauz stopposoknak

október 22, 2023 No Comments »

Production Year:[2005]: Aki tájékozódni akar a világban, csak egy biztos, hiteles és teljes műre támaszkodhat: A Galaxis útikalauz stopposoknak a mi Földünkön sajnos még nem jelent meg, ám a végtelen... Tovább »

Hogyan fojtsuk vízbe…

Hogyan fojtsuk vízbe…

október 22, 2023 No Comments »

Production Year:[1975]: …avagy kétéltűek tündöklése és bukása/ A prágai vízimanók utolsó mentsvárát, a Moldva melletti házat le akarják bontani. Wassermann és kétéltű társai kétségbeesett lépésre szánják el magukat. A tanács... Tovább »

Az őrültek orvosa

Az őrültek orvosa

szeptember 11, 2023 No Comments »

Production Year:[1954]: Don Felice Sciosciamocca családjával meglátogatja Nápolyban tanuló unokaöccsét. A megszeppent fiú, aki iskola helyett egészen más intézményeket látogat, barátaival remek tervet eszel ki nagybácsikája megtévesztésére… / Felice Sciosciammocca... Tovább »

Rókamese

Rókamese

január 9, 2023 No Comments »

Production Year:[1967]: Cecil Fox, a különc milliomos elhíreszteli magáról, hogy haldoklik. Azt szeretné megtudni, hogy három egykori szerelme hogyan reagál a hírre. Felfogad egy “színpadmestert”, Mc Fly-t, hogy segítse megrendezni... Tovább »

Van, aki forrón szereti

Van, aki forrón szereti

október 27, 2022 No Comments »

Production Year:[1959]: Joe szaxofonos és Jerry nagybőgős, az 1920-as évek végén mint dzsessz-zenész tengeti valahogy életét. Véletlenül tanúi lesznek egy maffiás leszámolásnak, mire Kamáslis Colombo bandája a nyomukba szegődik. Kényszerhelyzetükben... Tovább »

Van, aki betegen szereti

Van, aki betegen szereti

október 26, 2022 No Comments »

Production Year:[1960]: Antoine Blaise Octave gróf furcsa végrendeletet hagyott örököseire. Ebben a végrendeletben kiköti, hogy az örökösöknek rendezniük kell minden adósságot és mivel az örökösök semmit sem tettek azért, hogy... Tovább »

Vissza a jövőbe

Vissza a jövőbe

szeptember 8, 2022 No Comments »

Production Year:[1985]: Marty McFly, egy tizenéves srác balszerencsés körülmények közepette visszakerül 1955-be, ahol találkozik majdani szüleivel. Nemcsak össze kell hoznia őket, de annak is meg kell találnia a módját, hogy... Tovább »

Ipi-apacs

Ipi-apacs

szeptember 8, 2022 No Comments »

Production Year:[1980]: Már 1980 -ban sem számíthatott újdonságnak, hogy Walther Matthau kicsit nagypapásan, de persze potens nagypapásan, hetykén, de komótosan végigsétál egy félig se komoly kémfilmen. Mérgezett toll és rakétalövő... Tovább »

Szexmisszió

Szexmisszió

szeptember 8, 2022 No Comments »

Production Year:[1984]: Az 1983-ban készült film, az akkor még távolinak tűnő 1991-ben játszódik. Egy csimpánz sikeres hibernálása, illetve felolvasztása után, elérkezettnek látszik az idő az eljárás emberi egyedeken történő tesztelésére... Tovább »

Hétalvó

Hétalvó

szeptember 8, 2022 No Comments »

Production Year:[1973]: A két évszázadnyi kómából a messzi jövőben felébredő szaxofonista a túlszervezett társadalom ellen lázadó csoport tagja lesz. Miles Monroe-t még 1973-ban hibernálták egy balul sikerült operáció után, s... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı