Galaxis útikalauz stopposoknak

október 22, 2023 No Comments »

02Production Year:[2005]: Aki tájékozódni akar a világban, csak egy biztos, hiteles és teljes műre támaszkodhat: A Galaxis útikalauz stopposoknak a mi Földünkön sajnos még nem jelent meg, ám a végtelen űr egyéb bolygóin nagyon nagy tiszteletnek örvend – hiszen minden helyzetre, a kozmosz bármely eldugott szegletével kapcsolatban tartogat néhány hasznos és olcsó tanácsot. Ford Prefect e könyv informátora – rövid időre érkezett hozzánk, hogy új fejezettel gazdagítsa a legendás útikönyvet, de tizenöt éve nem veszi fel senki, még a Betelgeuséról elcsatangolt zöld csészealjak is cserbenhagyják.

Ideje nagy részét a Ló és Lovász nevű falusi kocsmában tölti, egy rokonszenves földlakó, Arthur Dent társaságában. De egy egyébként is rosszul kezdődő csütörtökön hírét veszi, hogy itt a világvége. És kezdődnek az őrült kalandok.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı