Álom ez, nem való

szeptember 10, 2022 No Comments »

elvis-pProduction Year:[1966]: Kalifornia partjai mentén számtalan hajó süllyedt el a történelem során. A haditengerészetnél utolsó napjait töltő Elvis Presley ilyen roncsot talál, és úgy gondolja, megtartja magának ezt a kis titkot. Leszerelése után nyomozni kezd, így sikerül kiderítenie, hogy az elsüllyedt hajó rakománya közt rengeteg ezüstpénz is volt. A közelben hajókázó aranyifjak is tudomást szereznek a kincsről, így elindul a versenyfutás, hogy ki szerzi meg először Jack kapitánytól a kiemeléshez szükséges felszerelést… / Elvis Presley a Mississippi állambeli Tupelóban született, Gladys Love Smith és Vernon Elvis Presley gyermekeként. Lehetséges cigány származását ma már többen nem fogadják el. Egyedül csak skót, ír és francia-normann gyökerei bizonyítottak. Születésekor ikertestvére, Jessie Garon halva született.

A Presley család nagy szegénységben élt, sem a villany, sem a víz nem volt hozzájuk bekötve.

Gyerekkorában szülei átköltöztek a Tennessee állambeli Memphisbe. Protestáns szülei vasárnaponként gyakran jártak templomba, ahol az ottani gospel kórus nagy hatással volt a fiatal Elvisre. A család itt is nehéz körülmények között élt. Tizenegy éves korában kapta első gitárját, melyen hamarosan megtanult játszani. Tinédzserkorában kezdte el hordani jellegzetes hajviseletét, amiért kezdetben az iskolában kinevették, olykor meg is verték. Zenét sohasem tanult, az iskolai órákon kívül és énektanárhoz sem járt sohasem. Tehetségét kizárólag a rádióban illetve lemezekről hallgatott zeneszámokra alapozta, főként blues, rhythm and blues dalokra koncentrálva.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı