Dunkirk

március 15, 2023 No Comments »

A film valós eseményeket dolgoz fel: 1940-ben a francia Dunkerque városban több százezer brit, francia és belga katonát kerítenek be a német csapatok. Az Egyesült Királyság megmentésük érdekében elindítja a Dinamó hadműveletet, melyben hadihajókkal és civilek által irányított hajókkal indultak el a katonák kimentésére. Az eseményeket három szemszögből követhetjük: az első a szárazföldön, a város melletti mólónál (leginkább a gyalogos katona Tommy által); a második szál a vízen (a Mr. Dawson vezette civil hajó által); a harmadik szál pedig a levegőben (a Farrier vezette vadászrepülő által) játszódik. Ezek a szálak időrendileg néha máshogy haladnak előre, időnként találkoznak, majd a film végére összefonódnak.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration