Az unoka

március 15, 2023 No Comments »

A film azzal indít, hogy Jordán Tamás karaktere (főként csak Papusnak hívják) kap egy telefont, melyben közlik vele: fia autóbalesetet okozott és a károkat az okozott fél számára jobb lesz egyből intézni. A férfi zaklatottan feltúrja az egész lakást, összeszedve minden pénzét, miközben végig azt hiszi, fiát baj érte, nincsen jól. Miután mindez lejátszódik, kiderül: Rudi (Blahó Gergely) nagyon is jól van, ő maga pedig az úgynevezett unokázós csalók áldozatává vált. Ezt követően Rudi kétségbeesett, magatehetetlen küzdelmét nézzük, amint próbál tenni valamit az ügy érdekében. Rendőrségi látogatása meddő és értelmetlen, hiszen a rend őrei képtelenek bármit is lépni, ezért saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást.

Persze ne számítson senki Charles Bronson-i bosszúhadjáratra, Kristóf filmje ennél jóval szofisztikáltabb és bizonyos értelemben realistább. Rudi nem akar megölni senkit, csak a papája óráját szeretné visszaszerezni, ami családi örökségként van értékelve.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı