Az Utolsó Merénylet

január 2, 2023 No Comments »

Az Utolsó merénylet a Pokolgép zenekar 1995-ben megjelent koncertlemeze. Az albumot a szeptember 2-án megrendezett búcsúkoncerten rögzítették, melyet a zenekar klasszikus felállása adott. A koncertnek különleges vendégei voltak: Rudán Joe, a zenekar egykori énekese; Paksi Endre, a zenekar egykori tagja aki később az Ossian zenekarral szintén sikeres karriert épített és Gyenizse András, a zenekar egykori dobosa aki korábban a P. Mobil-ban is játszott. A búcsúkoncerten a Pokolgép legsikeresebb, 1986 és 1990 közötti korszakának legjobb dalait játszották, az ez utáni Rudán Joe érából a Győzd le a gonoszt című dal került be a programba.


Ezek mellett felcsendült még a Vérszívó asszony is, amellyel az 1983-as Ki mit tud?-on először hívta fel magára a figyelmet a zenekar, valamint a Maszk című dal, amely 1985-ben kislemezen jelent meg. Továbbá eljátszották a Cirkusz és rács és A Bűn című számokat is, melyek még az Ős-Pokolgép 1986 előtti korszakának kedvelt darabjai voltak. Ez a két dal Kalapács József 2000-ben megjelent Az első merénylet című lemezén voltak hallhatóak, számos más, előtte kiadatlan Ős-Pokolgép dal mellett.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı