ZeneExpress/Hun

Moby Dick ’25

Moby Dick ’25

január 29, 2023 No Comments »

Negyedszázados ünnep a Pecsában…/ 1979-ben a soproni Lővérek egyik lakónegyedében élő második unokatestvérek, Schmiedl Tamás és Mentes Norbert – ekkor még mindketten csak 14 és 11 évesek – elhatározták, legelső... Tovább »

Az Utolsó Merénylet

Az Utolsó Merénylet

január 2, 2023 No Comments »

Az Utolsó merénylet a Pokolgép zenekar 1995-ben megjelent koncertlemeze. Az albumot a szeptember 2-án megrendezett búcsúkoncerten rögzítették, melyet a zenekar klasszikus felállása adott. A koncertnek különleges vendégei voltak: Rudán Joe,... Tovább »

Dinamit

Dinamit

augusztus 19, 2022 No Comments »

Nagyon sokan nagyon sokszor leírták: a Dinamit együttes a nyolcvanas évek elejének egyik szupergrupja volt, Tagjai a P. Mobilból, a Skorpióból és a Miniből érkeztek. Mindnyájan kipróbált, profi, rutinos és... Tovább »

Vikidál Gyula

Vikidál Gyula

augusztus 19, 2022 No Comments »

1965-ben indult zenei pályája, először az Iris, majd a Gemler, Pop, Recorder, Gesarol és Pannónia együttes tagja volt. 1974-ben csatlakozott a P. Mobilhoz (a Gesarol utódjához), ez az együttes hozta... Tovább »

Majka

Majka

augusztus 15, 2022 No Comments »

Majoros Péter az RTL klub Való Világ című valóságshow-ban tűnt fel 2002-ben, majd műsorvezetőként, színészként és Dopeman segítségével rapperként folytatta pályafutását. A valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után... Tovább »

Kökény Attila

Kökény Attila

augusztus 15, 2022 No Comments »

2000-ben kezdett el énekelni. Hajókon, éjszakai bárokban zenélt évekig. 20 éve játszik zongorán. Dalait ő maga írja. Az igazi ismertséget a Megasztár 5 hozta el neki, amibe gyermekei nevezték be.... Tovább »

Retro Egyveleg

Retro Egyveleg

augusztus 14, 2022 No Comments »

Igaz, hogy világunk rohamléptekkel fejlődik és változik, viszont akadnak olyan dolgok, amelyek bár közel sem újkeletűek, mégsem merültek a feledés homályába. Nem véletlen, hogy manapság is hódítanak a retro zenék,... Tovább »

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián

augusztus 14, 2022 No Comments »

Zámbó Krisztián 1980. március 09-én született Budapesten. Édesapja a legendás énekes Zámbó Jimmy. A zene gyerekkora óta jelen van életében és már egészen kicsi korától énekel. Tanulmányait Csepelen, majd később... Tovább »thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı