Majka

augusztus 15, 2022 No Comments »

Majoros Péter az RTL klub Való Világ című valóságshow-ban tűnt fel 2002-ben, majd műsorvezetőként, színészként és Dopeman segítségével rapperként folytatta pályafutását. A valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek. Így Majka 2003-ban tagja lett Dopeman csapatának, a La Mafia Familiának, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. Az albumról két kislemez jelent meg: a Kiszavazó show és a Dopemannel készült Dolgok című dalokból.

2004-ben jelent meg Majka (már Dopeman nélkül) második albuma Történt ami történt címmel.


  1. Eléglesz
    Majka


  2. Mindenki táncol /90’/
    Majka


  3. Mondd, ami fáj
    Majka


  4. BELEHALOK
    Majka


  5. Ha menni kell
    Majka


  6. Hidegvérrel
    Majka


  7. Zorán – Belehalok
    Majka


  8. Ítélet helyett
    Majka


  9. Majka X Curtis X Király Viktor – Füttyös
    Majka


  10. Elvitted a szívemet
    Majka


  11. Supersonal
    Majka


  12. Kollányi Zsuzsi x Lotfi Begi feat. Majka
    Majka


  13. Supersonal 2
    Majka

2007-ben jelent meg harmadik albuma Húz a szívem haza címmel legújabb albuma. Az albumról eddig három kislemez jelent meg. Az első a Csak méreg című dalból készült. 2008-ban jelent meg a második kislemez, ami egy régi Pokolgép szám, az Ítélet helyett feldolgozása, melyben közreműködik Tyson, Pápai Joci és Game. 2009-ben jelent meg az album harmadik kislemeze az Érezd című dalból, melyben ismét Pápai Jocival rappel. A dalhoz készült videóklip Majka első greenbox technikával készült klipje. 2012-ben jelent meg a 4. stúdióalbuma, Belehalok címmel, melyen közreműködött BLR és Curtis. Az albumról a Belehalok és az Ezek a lányok egyre vékonyabbak című dalból készült videoklip. A Belehalok 2012. márciusában került fel a YouTube-ra és az év végére a legnézettebb magyar zenei videóklip lett több mint 24 milliós nézettséggel.

2020-ban már több mint 60 millió megtekintésnél jár. 2013 szeptemberében jelent meg Pápai Joci közreműködésével a Nekem Ez Jár című dal. A dal 2020-ban átlépte a 27 millió megtekintést. Ezt követően Majka főként Curtissel dolgozott együtt a továbbiakban. 2014-ben jelent meg a Csak Te Létezel című dal, amely 1 hónap alatt már közel 2 millió nézőt számlálhatott a YouTube-on, míg 2020-ra 25 millióra gyarapodott. 2014 második felében jelent meg Majka és Curtis Magyar vagyok című dala. Később készített dalt ByeAlex-szel is, mely az u,u,u címet kapta. 2017. október 27-én jelent meg Mindenki táncol című dal, amely mára már Majka egyik legnépszerűbb dala a maga 47 milliós nézettségével.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı