A csendőr nősül

június 15, 2015 No Comments »

02Production Year:[1968]: A csendőr nősül a népszerű Csendőr-filmek 3. része. A történet július elsején indul, amikor a franciák tömegesen indulnak szabadságra. Cruchot (a magyar változatban Ludovikusz Lütyő) őrmester közúti ellenőrzés közben követni kezd egy gyorshajtó nőt. A vezető egy tábornok – a normandiai csendőrség parancsnokának – özvegye, Josépha (a magyar változatban Ludovika), aki Saint Tropez-ban nyaral. Cruchot keményen lehordja az asszonyt, de amikor rájön, hogy milyen fontos kapcsolatai vannak, bocsánatot kér tőle, és udvarolni kezd neki. Első látásra “szikrázó” szerelem alakul ki köztük. Udvarlás közben Cruchot azt állítja, hogy lánya még “egészen parányi”, de hazugsága hamar kiderül, amikor Josépha és Cruchot lánya, Nicole találkoznak.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A két nő beíratja az őrmestert egy előmeneteli vizsgára az előléptetés érdekében. A vizsgát hatalmas fölénnyel nyeri meg, de utóbb kiderül, hogy az értékelő gép meghibásodása vezetett a téves eredményhirdetéshez: valójában Gerber (a magyar változatban Gabaj) főtörzsőrmester lett volna az első. Cruchot mégis előléptetésben részesül, mivel sikerül elfognia Frédót (a magyar változatban Debelló, “a horihorg”), a szökött bűnözőt. A film Cruchot és Josépha esküvőjével ér véget a Saint Anne kápolnánál.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration