Mi lett veled, Totó baby?

október 3, 2015 No Comments »

02[Production Year:1964]: Toto hírhedt bűnöző, a város réme, akinek a rendőrség mindhiába próbál a nyomára akadni. Imádja “hivatását”, a csínytevés számára igazi szórakozás. Kétbalkezes öccse, Pietro mindenben követni szeretné, de nem jár túl nagy sikerrel. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor Pietro egy olyan bőröndöt lop el, amiben egy hulla van? A film az 1962-ben készült Mi történt Baby Jane-nel című amerikai filmdráma paródiája, és egyike azon alkotásoknak, amiben Totó egy őrültet játszik rendkívüli átéléssel… Toto a bizánci császárok kései leszármazottja, egy munkáslány és egy márki fiának gyermeke volt. Az I. világháború után lett színész: revü- és varietészínpadokon lépett fel. Rendkívüli komikusi képességeit az 1930-as évek második felében a filmrendezők is felfedezték és mintegy száz filmben játszott. Jóllehet életének utolsó éveiben teljesen megvakult, haláláig színészként dolgozott.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Filmjeivel világszerte fergeteges sikert aratott. Különösen a II. világháború után készült filmjei maradtak mindörökre emlékezetesek. Egyebek között olyan kiváló rendezők foglalkoztatták, mint Vittorio De Sica, Alberto Lattuada, Eduardo De Filippo, Pier Paolo Pasolini. Rómában hunyt el 1967. április 15-én.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration