A siker lovagjai

december 3, 2023 No Comments »

men-retroProduction Year:[1971]: A film szórakoztató komédia, amelynek alapját Makedóniai Sándor aranysisakjának keresése adja. A sisakot bűnözők lopták el az ásatások helyszínéről. Három bűnözőt már elkaptak és börtönbe csuktak, de a sisak nem került elő. Az eltűnt sisak megtalálása érdekében a rendőrség saját ügynököt épít be a bűnözői bandába, aki a megszólalásig hasonlít a banda főnökére, – a Docensre. Az ügynök az óvodavezető Jevgenyij Ivanovics Troskin, egy csendes, békés, intelligens ember bőrében találja magát.

A rendőrség segítségével a bűnözők a beépített ügynökkel együtt megszöknek a börtönből, és elindulnak megkeresni az elveszett sisakot Moszkvában. A hősöket különféle kalandok várják, és egy találkozó az igazi Docenssel… / «A siker lovagjai» – az egyik legnépszerűbb szovjet vígjáték, 1972-ben több mint 65 ezer néző látta. A filmben elhangzó több szófordulatból szállóige lett. A film szereplői között kitűnő szovjet színészeket láthatunk: Jevgenyij Leonovot, Szavelij Kramarovot, Georgij Vicint, Anatolij Papanovot.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı