Csalóka napfény 3.

február 27, 2024 No Comments »

men-retroAz erőd [Production Year:[2011]: Nyikita Mihalkov epikus történelmi trilógiájának befejező darabja a Citadella, amelyben Szergej Petrovics Kotov ezredes hazatér a II. világháborúból. Abból a háborúból, ahol becsapták, majdnem kivégezték árulásért és majdnem életét vesztette egy hadifogoly táborban. Hazatér, ahol hamar ráébred arra, hogy minden megváltozott és újra harcolnia kell, küzdenie kell egy új életért. A sajátjáért, a nevéért, a becsületéért és a szerelméért…/Összefoglalásként elmondhatjuk, hogy Mihalkov munkája felfedi előttünk magának a rendezőnek is belső ellentmondásosságát, az ellentmondást a művész és a politikus között.

Mint művész Mihalkov az orosz és szovjet kultúra hagyományain, az építő párbeszéd elvén és humanista eszményeken nevelkedett. Mindezek, tehetségével és egyéni vonásaival kiegészülve, lehetőséget teremtettek számára, hogy nagy művész legyen.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı