A szépséges Varvara

február 15, 2023 No Comments »

men-retroProduction Year:[1969]: Yeremey cár felkerekedett, hogy körbejárva számba vegye teljes birodalmát, minden vagyonát. Hosszú hónapok múlva, hazafele megszomjazott és egy régi kútból szomját akarta oltani, amikor a kút fölé hajoltában egy lény elkapta a szakállát és nem engedte el. A lény nem más, mint a víz alatti birodalom királya, Yudo, aki csak azzal a feltétellel engedi szabadon a cárt, ha egyszer majd önként odaadja neki azt a valamijét, amiről ő nem tud. A cár beleegyezik, hisz biztos abban, hogy mindenét ismeri. Azonban hazaérve szembesül azzal, hogy míg ő távol volt, felesége egy szép fiúcskának, egy kis trónörökösnek adott életet.

«A cár, hogy kijátssza az egyezségét csalárd tervet eszel ki. Újszülöttjét kicserélik egy halász gyermekére. Aztán eltelik 18 év, és Yudo benyújtja jogos igényét a cár fiára, hogy feleségül vegye a lányát, Varvarát.»

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı